“Επανεκκίνηση του Κοζανίτικου ποδοσφαίρου”: Νέος υποψήφιος για τον συνδυασμό του Σάββα Σαλτσίδη ο γιατρός της ομάδας του Εορδαϊκού Δημήτριος Καραδήμος

Νέος υποψήφιος για τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ του Σάββα Σαλτσίδη ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ο Δημήτριος Καραδήμος γιατρός της ομάδας του Εορδαϊκού από το 2018 μέχρι σήμερα και από το 2019 Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της. Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Ιατρικής στο Α.Π.Θ, τελειόφοιτος του Μεταπτυχιακού Αθλιατρικής του Α. Π. Θ και Ειδικευόμενος Ορθοπεδικός στο Γ. Ν Πτολεμαΐδας “Μποδοσάκειο”. Ο λόγος της υποψηφιότητάς του ακολουθεί με την εξής δήλωση του:

“Αποφάσισα να ενταχθώ στο συνδυασμό Επανεκκίνηση του Κοζανίτικου ποδοσφαίρου με επικεφαλή τον Σάββα Σαλτσίδη διότι πιστεύω ότι στη περιοχή μας χρειάζονται νέες ιδέες, νέα οράματα και νέοι άφθαρτοι άνθρωποι να τα υλοποιήσουν. Στόχος μας να δημιουργήσουμε ενωτικό κλίμα κι όχι διχασμό. Ο δρόμος για την επιτυχία ξεκινά με την αυτοκριτική μας και απαιτεί δουλειά από όλους. Υγεία να έχουμε για να δομήσουμε πάνω στη θετική παρακαταθήκη για ένα καλύτερο καθαρό ποδόσφαιρο.”

Δημήτριος Καραδήμος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.