Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των επαγγελματιών ψαράδων της λίμνης Πολυφύτου για την εγκατάσταση πλωτών φωτοβολταϊκών

Την Κυριακή 30 Μαΐου 2021,στις 11:00 το πρωί, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ ΛΙΜΝΗΣ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ, θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στον αύλιο χώρο του Δημαρχείου Σερβίων, για το έγκλημα καταστροφής της περιοχής μας με την εγκατάσταση ΠΛΩΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ στη λίμνη μας και τη δημιουργία ΧΥΤΑΜ-ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ στα ΜΑΒΕ.

Απευθυνόμαστε προς όλους τους συμπολίτες μας και τους καλούμε να παραβρεθούν σ’ αυτή την κορυφαία συγκέντρωση, προκειμένου να ΔΙΑΜΗΝΥΣΟΥΜΕ, από κοινού, προς κάθε κατεύθυνση ότι εμείς θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, θα ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ τον τόπο μας, θα ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, θα ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ το περιβάλλον και θα ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα, θα ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ για ένα καλύτερο αύριο.

Στην επίθεση κατά της αξιοπρέπειάς και της επιβίωσης μας,

ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ με ένα μεγάλο ΟΧΙ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ αξιοποίηση των πλωτών προβλητών, συνολική συντήρηση των μοναδικής γέφυρας Σερβίων, κατασκευή παραλίμνιου δρόμου, ιχθυόσκαλας, παρατηρητηρίων ορνιθοπανίδας , υδατοδρομίου, ναυταθλητικών υποδομών

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΑΣΤΕ απέναντι σε όποιον θέλει, να καταστρέψει τα βουνά, τα δάση, τα ποτάμια και τις λίμνης μας.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι είμαστε ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ για το ΜΕΛΛΟΝ του τόπου και των παιδιών μας.

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Νίκος Κουρτίδης

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.