Πρόκριση της μαθήτριας της Β΄ τάξης του 2ου Γυμνασίου Κοζάνης Μόσχου Μαρίας για συμμετοχή στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης»



Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 81ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού στα μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ» που διοργάνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία. Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε η πρόκριση της μαθήτριας της Β΄ τάξης του σχολείου μας, Μόσχου Μαρίας του Θεοδώρου, για να συμμετάσχει στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» από την οποία θα επιλεγούν οι μαθητές/τριες που θα συμμετάσχουν στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων και στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός πως η μαθήτριά μας είναι η μόνη από τη Β΄ Γυμνασίου που προκρίθηκε από την πόλη της Κοζάνης.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Κοζάνης συγχαίρουν θερμά τη μαθήτρια Μόσχου Μαρία και της εύχονται καλή επιτυχία στην επόμενη φάση. Ευχόμαστε να συνεχίσει να πετυχαίνει τους στόχους της με την επιμονή, την υπομονή, την άοκνη προσπάθεια και το ήθος που τη διακρίνουν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.