Πρωτοβουλία Νέων Κοζάνης: Παρατείνεται η δράση «Τι είναι για εσάς το μουσείο»



Η Πρωτοβουλία Νέων Κοζάνης, σας ενημερώνει πως η δράση της «ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ» παρατείνετε ως τις 31 Μαΐου 2021.

Έως τώρα στη δράση συμμετέχουν δεκάδες πολίτες από διάφορες πόλεις της χώρας, έχοντας αποστείλει τις δικές τους δημιουργίες για το «ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ»!

Να υπενθυμίσουμε πως η δράση υλοποιείται με αφορμή τους εορτασμούς για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων και την επαναλειτουργία τους (ICOM). Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όλες και όλες ανεξαρτήτως ηλικίας. Μπορεί το κοινό να εκφραστεί είτε μέσα από ένα κείμενο, έκτασης 20 λέξεων, είτε με μία ζωγραφιά ή φωτογραφία συνοδευόμενη από έναν τίτλο ή ακόμη και με τραγούδι ή ποίημα (δικό σας ή κάποιου στιχουργού/ ποιητή).

Μπορείτε να μας αποστείλετε τις δημιουργίες σας στους λογαριασμούς μας στο Facebook, Instagram και στο Εmail.

Φυσικά να υπενθυμίσουμε πως όλες οι δημιουργίες θα εκτεθούν στο «Δικό μας Μουσείο» το οποίο θα είναι διαθέσιμο στον λογαριασμό στο Facebook και επισκέψιμο από όλους!

Σας περιμένουμε με χαρά!

E-mail: kozyouth2021@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/kozaniyouth
Instagram: https://www.instagram.com/youth_koz/
Site- Blog: https://kozyouth2021.wixsite.com/apokria

Με εκτίμηση,
Τα μέλη της Πρωτοβουλίας Νέων Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.