ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Ανοιχτό κάλεσμα συγκέντρωσης αθλητικών ειδών για τους κρατούμενους των φυλακών Γρεβενών

Μετά την επικοινωνία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών και την καταγραφή των αναγκών, αποφασίσαμε να προβούμε στη συγκέντρωση και στη μεταφορά αθλητικών ειδών για τους κρατούμενους. 

Σε μια εποχή που η πανδημία έχει κάνει την καθημερινότητα μας ακόμη πιο δύσκολη, η σκέψη μας πηγαίνει σε ανθρώπους που εκ των συνθηκών αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες δυσκολίες. Οι κρατούμενοι το τελευταίο διάστημα, για λόγους αποφυγής της μετάδοσης του covid-19, δεν έχουν επισκεπτήρια και δεν μπορούν να δουν αγαπημένα πρόσωπα. Θεωρούμε πως η στήριξη μας είναι επιβεβλημένη, ώστε να μπορέσουν να έχουν τα βασικά αγαθά για μια αξιοπρεπή διαβίωση το διάστημα του σωφρονισμού τους. 

Για να συνεχίσουν να έχουν την πρόσβαση σε πολύτιμους παράγοντες δικαιωμάτων, όπως είναι η εκπαίδευση και η ψυχαγωγία, να διατηρήσουν τη ψυχική τους υγεία και να επιτύχουν την επανένταξη στην κοινωνία, σας καλούμε να συνεισφέρετε με όποιο τρόπο μπορείτε δωρίζοντας τόσο πράγματα καινούργια, όσο και πράγματα που έχετε και ενώ είναι σε καλή κατάσταση δεν τα χρησιμοποιείτε, όπως:

Μπάλες ποδοσφαίρου

Μπάλες μπάσκετ

Αθλητικά παπούτσια (ενηλίκων αντρών)

Αθλητικές κάλτσες

Αθλητικά ρούχα (φόρμες αντρών κ.α.)

Μικρά όργανα γυμναστικής (βαράκια κ.α.)

Η συλλογή των ειδών πραγματοποιείται καθημερινά στο Σπίτι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης Αγίου Χριστοφόρου 6.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση μπορείτε να αναζητήσετε, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, μέσω των σελίδων www.facebook.com/Arsis.Kozanis & www.instagram.com/arsiskozanis. 

 

 

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Ανοιχτό κάλεσμα συγκέντρωσης αθλητικών ειδών για τους κρατούμενους των φυλακών Γρεβενών

  1. Πολύ ωραία πρωτοβουλία μετά να μαζέψουμε κεριά και λουλούδια για τις αδικοχαμένες ψυχές που ζητάνε δικαίωση που έφυγαν με τέτοιο άδικο τρόπο από την ζωή και είναι στον τάφο από θέλημα ανθρώπων σε εισαγωγικά και όχι θεου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.