Συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω δύο άτομα για αγοραπωλησία ναρκωτικών στην Κοζάνη – Έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας



Συνελήφθησαν χθες (23-05-2021) τις απογευματινές ώρες στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 19 και 26 ετών, για διακίνηση και αγορά ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω, κατά τη διάρκεια της αγοραπωλησίας των ναρκωτικών, έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικό της Ο.Π.Κ.Ε. Κοζάνης, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και ο οποίος ενημέρωσε άμεσα τους αστυνομικούς της επιληφθείσας υπηρεσίας.

Σε έλεγχο που ακολούθησε, συνολικά βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν -28,7- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και το χρηματικό ποσό των -20- ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.