Ερώτηση του Κυριάκου Βελόπουλου στη Βουλή για την ανέγερση του 2ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης»



Του: Κυριάκου Βελόπουλου, Προέδρου Κόμματος, Βουλευτή Λάρισας
ΠΡΟΣ: Την κ. Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων

Τον κ. Υπουργό Εσωτερικών

ΘΕΜΑ: «Ανέγερση του «2ΟΥ ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας» μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης»

Κύρια, κύριε Υπουργέ,

Κάτοικοι της Πτολεμαΐδας, μας ενημέρωσαν για τα γραφειοκρατικά προβλήματα που εμποδίζουν, εδώ και χρόνια, την ανέγερση του «2ΟΥ ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας». Συμφώνα με τους ως άνω, το τελευταίο εμπόδιο ήταν η απαγόρευση λειτουργίας των δικαστηρίων, όλο αυτό το διάστημα, λόγω των υγειονομικών περιορισμών, που δεν επέτρεψε την επίλυση ενός σχετικού ζητήματος διαδικαστικού χαρακτήρα, στερώντας από τον Δήμο Εορδαίας και τους δημότες του, τη χρηματοδότηση από το «ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας», για την κατασκευή ενός τόσο σημαντικού έργου για την περιοχή τους. Ζητούν, εναλλακτικά, οι ως άνω κάτοικοι την χρηματοδότηση του συγκεκριμένου σχολειού μέσω του ευέλικτου προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», ώστε να προχωρήσει σύντομα η ανέγερση του.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

Προτίθεσθε να δρομολογήσετε, κατά το μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί, την ανέγερση του «2ΟΥ ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας» μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», ώστε να προχωρήσει το σημαντικό αυτό έργο για την Παιδεία στον Δήμο Εορδαίας;

Ο ερωτών Βουλευτής
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

2 σχόλια στο άρθρο “Ερώτηση του Κυριάκου Βελόπουλου στη Βουλή για την ανέγερση του 2ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.