Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου: 3 ακαδημαϊκοί συνομιλούν – Διαδικτυακή εκδήλωση του Δήμου Κοζάνης και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας



Ο Δήμος Κοζάνης και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν ως ελάχιστο φόρο τιμής και μνήμης μια σειρά διαδικτυακών εκδηλώσεων, διάρκειας τεσσάρων ημερών, με τίτλο «Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου | Ημέρες Μνήμης».

Στο πλαίσιο αυτών των εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Μαΐου και ώρα 17:30, η διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο : «3 Ακαδημαϊκοί Συνομιλούν».

Οι Κωνσταντίνος Φωτιάδης, Θεόδωρος Κωνσταντινίδης και Ευστάθιος Πελαγίδης συνομιλούν, έχοντας ως κεντρικό άξονα την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε Facebook (https://www.facebook.com/uowm.gr/live_videos/) και YouTube (https://youtu.be/4b5XFbBmlAg) καθώς και από την υπηρεσία Δίαυλος (https://diavlos.grnet.gr/event/e1957) θα αναμεταδοθεί από το κανάλι Facebook του Δήμου Κοζάνης.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής Πολιτισμού Π.Δ.Μ.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, πατήστε εδώ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.