Τα νέα κρούσματα κορονοϊού την Πέμπτη 13/5 στη χώρα – Πόσα κρούσματα καταγράφονται στην Π.Ε. Κοζάνης – Η γεωγραφική κατανομή



Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.167, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 371.693 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. 1 Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 51 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.665 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 55, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 11.266 θάνατοι. Το 95.2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 683 (61.8% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 έτη. To 82.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.238 ασθενείς. Οι εισαγωγές2 νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 293 (ημερήσια μεταβολή -7.86%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 346 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

Ο ημερήσιος αριθμός και κρούσματα ανά 100.000 πληθυσμού επιβεβαιωμένων εγχώριων κρουσμάτων COVID-19 ανά περιφερειακή ενότητα στις 13 Μαΐου 2021:

(Κλικ στην παρακάτω εικόνα για μεγέθυνση)

Δείγματα που έχουν ελεγχθεί:

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τα νέα κρούσματα κορονοϊού την Πέμπτη 13/5 στη χώρα – Πόσα κρούσματα καταγράφονται στην Π.Ε. Κοζάνης – Η γεωγραφική κατανομή

  1. Η κανονικοτητα,στελιος!

    - Edit

    Απαντήστε

    Οι ισραηλιτες εμβολιαστηκαν ολοι,απο αυριο θα ειναι οι πρωτοι τουριστες που θα ελθουν στην χωρα μας,επανερχονται στην κανονικοτητα!!
    Οι μισοι θα ελθουν στα ελληνικα νησια,εβραιοι ειναι αυτοι,λεφτα εχουν και οι αλλοι μισοι θα πολεμουν και θα γκρεμιζουν τα φτωχοσπιτα και τις καλυβες των παλαιστινιων,τα παιδια του Δαβιδ,του Σολομων,του Αβεσσαλωμ,του Ντειβιντ( δαβιδ) μπεν Γκουριώ(ο)ν,ο εκλεκτος λαος του θεου,επανερχεται στην κανονικοτητα!!
    Και οι παλαιστίνιοι; ουτε λεφτα εχουν,ουτε εμβολιαστικα κεντρα εχουν,ουτε pfizer εμβολια εχουν,ουτε Μπουρλα εχουν,ουτε κανονικοτητα εχουν!!
    Α! Ξεχασα,εχουν μια κανονικοτητα,προσπαθουν ατέλειωτα χρονια να φτιαξουν την δικη τους πατριδα!
    Και η διεθνης κοινοτητα παρακολουθει απο τηλεορασεως με μπυρες και ποπ κορν,τις βομβες να πεφτουν και στα χαλασματα νεκρα παιδια,ας αναφωνησουμε ολοι μαζι: ζητω η κανονικοτητα!
    Ζητω ο η κανονικοτητα του πολεμου!
    Ζητω ο ανθρωπος του 21 αι!!
    Και η τραγικη ειρωνεια!!
    Περιμεναν οι ισραηλιτες να εμβολιασθουν ολοι ,να γλυτωσουν απο τον κορωνοιο για να συνεχισουν τον πολεμο,τον πολεμο προ κορωνοιου και οι υπολοιποι να θαυμαζουν απο αυριο τις ομιρφιες της χωρας μας!!
    Ξεκαρφωτη παγκοσμια κοινωνια με τον πολιτισμο σου και την κανονικοτητα σου!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.