Συνελήφθη 47χρονη στη Βέροια από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κοζάνης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών – Κατασχέθηκε συσκευασία με 155 γρ. ακατέργαστη κάνναβη



Συνελήφθη χθες (12-05-2021) το απόγευμα στη Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 47χρονη αλλοδαπή για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στη 47χρονη στη Βέροια, κατά τον οποίο βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -155- γραμμαρίων.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνελήφθη 47χρονη στη Βέροια από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κοζάνης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών – Κατασχέθηκε συσκευασία με 155 γρ. ακατέργαστη κάνναβη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.