Σιδερά-Λιβερά Κοζάνης: Προς αποκατάσταση οι φθορές από την κίνηση βαρέων οχημάτων – Συνάντηση του αντιδημάρχου Γ. Δουγαλή με εκπροσώπους της κατασκευαστικής εταιρείας



Τα προβλήματα που δημιουργούνται λόγω της κίνησης βαρέων οχημάτων για την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων, αποτέλεσαν το έρεισμα για την επίσκεψη του αντιδημάρχου Κοινοτήτων Γιώργου Δουγαλή, στην περιοχή Σιδερών-Λιβερών, το μεσημέρι της Τρίτης 11 Μαΐου 2021.

Ο κ. Δουγαλής, συνοδευόμενος από στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας, συναντήθηκε με τους προέδρους των Κοινοτήτων Σιδερών, Βασίλη Δεμιρτζίδη και Λιβερών, Γρηγόρη Τσαουσίδη, για να συζητήσουν δια ζώσης το πρόβλημα που έχει ανακύψει.

Ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων συνάντησε στη συνέχεια τους εκπροσώπους της κατασκευαστικής εταιρείας, ζητώντας την άμεση και ολοκληρωμένη αποκατάσταση των ζημιών.

Η εταιρία δεσμεύτηκε για την σημειακή – τοπική αποκατάσταση των φθορών του ασφαλτοτάπητα, με άμεση έναρξη των εργασιών.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Σιδερά-Λιβερά Κοζάνης: Προς αποκατάσταση οι φθορές από την κίνηση βαρέων οχημάτων – Συνάντηση του αντιδημάρχου Γ. Δουγαλή με εκπροσώπους της κατασκευαστικής εταιρείας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.