Τσάντες Tumi: 2+1 επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας



Οι τσάντες Tumi είναι από τις πολυτελέστερες και πιο μοντέρνες της αγοράς. Όλοι παίρνουμε μαζί προσωπικά αντικείμενα σε τσάντα όπου κι αν πάμε, ακόμα και οι άνδρες πλέον. Επιλέγουμε να σας παρουσιάσουμε από την μεγάλη ποικιλία Tumi, τσάντες διαχρονικού χαρακτήρα που μπορεί να κρατήσει ο κάθε επαγγελματίας που καθημερινά πηγαίνει στην εργασία του.

Τσαντάκια μέσης

Το γυναικείο τσαντάκι μέσης Voyageur Madison μπορεί να συνδυαστεί είτε με έναν χαρτοφύλακα είτε μόνο του. Κρύβει μέσα του τα άκρως απαραίτητα αντικείμενα και το ύφασμά του είναι ανθεκτικό, ενώ είναι πολύ ελαφρύ. Γρήγορη πρόσβαση της πίσω τσέπης με μαγνητικό κλιπ. Αγόρασε τώρα τσαντάκια μέσης.

Χιαστί τσάντα

Τα crossbody τσαντάκια είναι από τα πιο άνετα τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Το ευπροσάρμοστο τσαντάκι της συλλογής Arrive που μπορείτε να βρείτε εδώ, ανήκει στη νέα παραλαβή και αποτελεί την πιο έξυπνη λύση για να μεταφέρετε τόσο τα προσωπικά σας αντικείμενα όσο και το tablet σας. Δεν είναι τυχαίο ότι επιλέγεται από επιχειρηματίες αλλά και ταξιδιώτες.

Χαρτοφύλακας

Οι χαρτοφύλακες  δεν χρειάζονται συστάσεις! Είναι από τα πιο διαχρονικά επαγγελματικά σακίδια που μπορεί να χρησιμοποιήσει τόσο ένας άνδρας όσο και μία γυναίκα. Εκτός από τα προσωπικά σας αντικείμενα, χωράει έγγραφα, laptop αλλά και οποιοδήποτε άλλο gudget θέλετε να μεταφέρετε. Τον χαρτοφύλακα Albany Slim Commuter μπορείτε να το βρείτε με -30% έκπτωση. Χωράει οθόνη 14 ”.

Βρες όλη τη συλλογή από τσάντες Tumi

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.