Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συντετριμμένος ο 32χρονος στις πρώτες του δηλώσεις – «Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό»



Στο σπίτι του για πρώτη φορά μετά το αποτρόπαιο έγκλημα που συνέβη τα ξημερώματα στα Γλυκά Νερά επέστρεψε ο 32χρονος πιλότος.

Μετά την κατάθεση επί αρκετές ώρες στη ΓΑΔΑ, ο 32χρονος επέστρεψε στο σπίτι όπου δολοφονήθηκε η γυναίκα του, δίπλα στο 11 μηνών παιδί τους. Οπως είναι λογικό, ο ίδιος παραμένει σε κατάσταση σοκ, κάτι που φαίνεται και από το βάδισμά του προς την πόρτα του σπιτιού του μαζί με τους αστυνομικούς που τον συνόδευσαν ως εκεί.

Η επιστροφή του 32χρονου πιλότου στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά

Ο 32χρονος πιλότος, με την πορτοκαλί μπλούζα και το μαύρο σορτς, επιστρέφει στο σπίτι του:

 

 

Οι πρώτες δηλώσεις του 32χρονου από το σπίτι στα Γλυκά Νερά

Στο σπίτι του ο 32χρονος παρέμεινε για περίπου μία ώρα και στη συνέχεια αποχώρησε συνοδευόμενος από τους αστυνομικούς. Ο πιλότος ελικοπτέρων εμφανίστηκε συντετριμμένος, κάνοντας κάποιες δηλώσεις στους δημοσιογράφους πριν αποχωρήσει: «Θα τους πιάσουνε. Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό. Να μη συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς».

Τα πρώτα λόγια του 32χρονου πιλότου στους αστυνομικούς

«Τους είδα ξαφνικά μπροστά μου. Τρεις, με κουκούλες full face οι δύο, και ο τρίτος φορούσε το κάλυμμα λαιμού που έχουν για τις μηχανές και το είχε σηκωμένο μέχρι τη μύτη. Η σωματοδομή τους ήταν κανονική. Με τα όπλα στα χέρια σημάδευαν άλλες φορές εμένα και άλλες φορές το μωρό. Μου έλεγαν συνέχεια ”πού είναι τα λεφτά, ρε”», ήταν τα πρώτα λόγια του 32χρονου στους αστυνομικούς.

«Τους είπα αμέσως που είχα κρυμμένα τα λεφτά, για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Είχαμε αγοράσει ένα οικόπεδο και είχαμε κάποια λεφτά στο σπίτι για να τα δώσω για κάποιες αρχικές εργασίες. Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μη μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο, ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου…», ανέφερε, περιγράφοντας τα όσα έζησε.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.