Ο Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης στον Όμιλο Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας



Τις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας επισκέφθηκε ο Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης, όπου ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Ομίλου, Πέτρο Τσιάρα, για τις υποδομές, τις συνθήκες λειτουργίας αλλά και τις μεγάλες διοργανώσεις που έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία και θα επαναλάβει σύντομα ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας.

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης, η οποία περιελάμβανε και μικρή προπόνηση, ο Στάθης Κωνσταντινίδης δήλωσε: «Το μεράκι κάποιων ανθρώπων και η αγάπη για το άθλημα και την πόλη έχουν προικίσει την Πτολεμαΐδα με αυτές τις μοναδικές αθλητικές εγκαταστάσεις, που όμοιές τους δεν βρίσκει κανείς ούτε στο εξωτερικό. Χάρη στο υψηλό επίπεδο των υποδομών αλλά και στη γνώση και την εμπειρία των ανθρώπων της διοίκησης, ο Όμιλος Αντισφαίρισης και η Πτολεμαΐδα έχουν ενταχθεί στον παγκόσμιο χάρτη του τένις και όπως ενημερώθηκα, τις επόμενες ημέρες θα φιλοξενήσουμε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίδων με πολλές και σημαντικές συμμετοχές. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση και ιδίως τον πρόεδρο Πέτρο Τσιάρα για το μοναδικό επίτευγμα, καθώς, επίσης, τους προπονητές και τους αθλητές, για τη σπουδαία δουλειά και τις μεγάλες διακρίσεις. Αγκαλιάζουμε αυτήν την προσπάθεια, η οποία, εκτός των άλλων, αποδεικνύει ότι με γνώση και συστηματική προσπάθεια μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.»

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

2 σχόλια στο άρθρο “Ο Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης στον Όμιλο Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.