ΑΕΠ Κοζάνης – Βέροια 0-0: Μπορούσε και νίκη η ΑΕΠ – Εξασφαλίζει την παραμονή της η Κοζάνη μετά το διπλό στη Φήκη Τρικάλων



Από το blog του Θανάση Τέγου fonikozanis.blogspot.com:

Ένα “απρόσμενο” βαθμό “τσίμπησε¨σήμερα η ΑΕΠ Κοζάνης στην πρεμιέρα του β’ γύρου κόντρα στη Βέροια- ομάδα που είναι υποψήφια για άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Οι γηπεδούχοι κοίταξαν στα μάτια τη “Βασίλισσα του Βορρά” και αν ήταν και λίγο πιο τυχεροί, θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη αφού ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα χάνοντας μάλιστα και κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Η ΑΕΠ φαίνεται να μην τα παρατά, Συνεχίζει και ότι βγει… Την ερχόμενη Τετάρτη οι Πόντιοι ταξιδεύουν στο Βόλο, παίζοντας με τον τοπικό Ολυμπιακό.

ΑΕΠ Κοζάνης: Σταυρίδης, Τρομπούκης, (76’ Κυριαλάνης) Τσικόπουλος, Κοτταρίδης, Ταϊρης, Ντούκα, Πάλλας, (89’ Ντινόπουλος) Παπαδόπουλος, Νικολίτσας, Αιχμαλωτίδης, (55’ Σαν Λι) Φωλίνας

Βέροια: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος, (46’ Πεταβράκης) Σκόνδρας, Οικονόμου, (86’ Μπλέτσας) Βεργώνης, Καραγιάννης, (71’ Μούργος) Μαραγκός, Πασάς, Πόζογλου, (71’ Αποστολόπουλος) Σιμόνι (46’ Λουκίνας)

10η Αγωνιστική

ΠΟ Τρίγλιας-Ολυμπιακός Βόλου 2-0
Αλμωπός Αριδαίας-Πιερικός 3-1
Πανσερραϊκός-Καβάλα 1-3
Θεσπρωτός-Καλαμαριά αναβλήθηκε.


Πιο νωρίς απ΄ ότι περίμενε φαίνεται να εξασφαλίζει την παραμονή της στη Γ Εθνική η Κοζάνη, μετά τη σημερινή της νίκη κόντρα στη Φήκη Τρικάλων με 1-0. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημείωσε ο Νίκος Μπίντσης στέλνοντας την Κοζάνη στον έβδομο ουρανό, καθώς το “τρίποντο” στα Τρίκαλα, σημαίνει αγκαλιά με την παραμονή.

Άλλωστε πριν από λίγες ημέρες ένα από τα “αφεντικά’ της Κοζάνης, ο κ. Σταύρος Κεντεποζίδης σε μια σύντομη δήλωση του στη “Φωνή Κοζάνης’ είπε πως η Κοζάνη “δεν θα κινδυνέψει, και μάλιστα θα τερματίσει σε καλή βαθμολογία’. Η πρόβλεψη του κ. Κεντεποζίδη φαίνεται να άρχισε να υλοποιείται. Για την Κοζάνη είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη, και η δεύτερη υπό τις οδηγίες του Γιάννη Κερλίδη. H ομάδα έχει πλέον 14 βαθμούς φτάνοντας στην 6η θέση.

Επόμενη αναμέτρηση με την Ελασσόνα εντός έδρας. Καρδίτσα και ΑΕ Καρίτσας μοιράζονται τη πρώτη θέση έχοντας από 20 βαθμούς.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ατρόμητος Παλαμά-Οικονόμος Τσαριτσάνης 2-1
ΑΕ Καρίτσας-Ερμής Αμυνταίου 6-0
ΑΟ Σελλάνων-Μακεδονικός Φούφα 2-0
Ηρακλής Λάρισας-ΑΣ Μετέωρα 0-1
Εθνικός Κεραμιδίου-Αετός Μακρυχωρίου 1-0
ΠΟ Φήκης-Κοζάνη 0-1
ΠΟ Ελασσόνας-Δίας Δίου 3-0

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.