Σπουδαία διάκριση και βράβευση σε διαγωνισμό ανάμεσα σε 880 προϊόντα Ελλήνων παραγωγών για τα «Σκόρδα Πτελέας» – Συγχαρητήριο μήνυμα του Δήμου Κοζάνης



«Η σημερινή μέρα είναι πολύ ξεχωριστή για μας!! Σήμερα μας ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του Gourmet Εxhibition, διαγωνισμού στον οποίο λάβαμε μέρος , και η πάστα σκόρδου μας με ελαιόλαδο βραβεύτηκε με χάλκινο βραβείο στην κατηγορία αλμυρό άλειμμα.

Είμαστε περήφανοι που το πρώτο μας “παιδί” είναι ένας εκ των νικητών των Specialist Awards 2021 . Ανάμεσα σε 880 προϊόντα Ελλήνων παραγωγών και μετά από την αξιολόγηση 100 κριτών ξεχώρισε η πάστα σκόρδου “ΣΚΟΡΔΑ ΠΤΕΛΕΑΣ”. Το σχόλιο των κριτών ήταν: ”Ωραία υφή, αληθινή γεύση. Μπράβο σας για την παραγωγή του!”»

Δήμος Κοζάνης: Συγχαρητήρια στην επιχείρηση «Σκόρδα Πτελέας» για τη διάκριση στο διαγωνισμό Gourmet Εxhibition – Specialist Awards 2021

Η περιοχή μας διαθέτει ποιοτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, τα οποία πρεπει να βρουν το δρόμο τους, έξω από την περιορισμένη τοπική αγορά.

Η επιχείρηση «ΣΚΟΡΔΑ ΠΤΕΛΕΑΣ» του κ. Νεόφυτου Αγγελίδη ξεχώρισε με τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό Gourmet Εxhibition – Specialist Awards 2021. Το προϊόν πάστα σκόρδου με ελαιόλαδο, απέσπασε σημαντική διάκριση μεταξύ 880 προϊόντων Ελλήνων παραγωγών.

Συγχαίρουμε την επιχείρηση και ενθαρρύνουμε την προσπάθεια νέων ανθρώπων του τόπου μας. Η εξωστρέφεια είναι μονόδρομος για όλους μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.