Κοζάνη: Συνέδριο για τα 200 χρόνια από το ’21!: “Ο επαναπροσδιορισμός του Ελληνικού Έθνους μετά τον 19ο αιώνα, σε σχέση με τα Βαλκάνια και τον υπόλοιπο Ευρωπαϊκό χώρο. Ρήξεις και συνέχειες”

Η Ένωση Επιστημόνων Δυτικής Μακεδονίας “Νικόλαος Κασομούλης”, με αφορμή τον εορτασμό της συμπλήρωσης 200 ετών από την έγερση της Ελληνικής Επανάστασης, υπό την αιγίδα του Δήμου Κοζάνης και της Επιτροπής Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, συνδιοργανώνει με την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο της με τίτλο:

“Ο επαναπροσδιορισμός του Ελληνικού Έθνους μετά τον 19ο αιώνα, σε σχέση με τα Βαλκάνια και τον υπόλοιπο Ευρωπαϊκό χώρο. Ρήξεις και συνέχειες”.

Το Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το απαρτίζουν 33 Εισηγήσεις τις οποίες θα ανακοινώσουν Επιστήμονες από όλους τους χώρους της επιστήμης και της διανόησης. Ξεκινάει την Παρασκευή 14 Μαΐου στις 18.30, θα συνεχιστεί το Σάββατο 15 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 16 Μαΐου 2021.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του συνεδρίου

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το παρακολουθήσουν από τον ακόλουθο σύνδεσμο:
Σύνδεσμος Zoom
https://us02web.zoom.us/j/83778290738

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.