Live stream concert – Σημειώσεις ημερολογίου – Γράφει η Ελένη Δεληβοριά



Σήμερα είναι πρωτομαγιά και αντί να ανοίξω το ραδιόφωνο να παίζει μουσική, άνοιξα τα παράθυρα του σπιτιού και ακούω ζωντανή συναυλία βιρτουόζων μουσικών. Των πιο βιρτουόζων για την ακρίβεια! Κελαηδίσματα από πλήθος τραγουδοποιών που πρόθυμα χαρίζουν στιγμές ατελείωτης απόλαυσης στα αυτιά μου και κυρίως στην ψυχή μου. Και δεν είναι μόνο τα γλυκοτιτιβίσματά τους που συμμετέχουν στη συναυλία, είναι και το πετάρισμά τους που κάθε τόσο ακούω να σκορπά νότες ελευθερίας και ζωής. Τι εύγλωττοι οι στίχοι στο τραγούδι τους!

Ο ήχος του κινητού διακόπτει κάπως βίαια την ανέμελη ακρόαση της φύσης που έφτανε τόσο βαθιά στις εσωτερικές μου χορδές… Τι λένε τώρα;

«Έλα, θα σε πάρω λίγο αργότερα. Είμαι σε online streaming και παρακολουθώ ένα live concert. Τι να σου λέω; Full band performance, special guests και fan interaction συν τοις άλλοις … Βρήκα τελευταία στιγμή tickets on sale και έκανα log in. Κλείνω, κλείνω! Τα λέμε!».

Τι να έλεγα; Κάθομαι κι ακούω τα πουλιά του Μάη; Άσε καλύτερα!

Ελένη Δεληβοριά

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Live stream concert – Σημειώσεις ημερολογίου – Γράφει η Ελένη Δεληβοριά

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.