Απόλλων Καλαμαριάς – ΑΕΠ Κοζάνης 3-0: Δυσκόλεψε η υπόθεση παραμονή – ΦΣ Κοζάνης: Άλλο ένα βήμα για την παραμονή μετά τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο Παλαμά



Από το blog του Θανάση Τέγου fonikozanis.blogspot.com:

Δυστυχώς για ακόμη μια αγωνιστική-την τελευταία του πρώτου γύρου η ΑΕΠ δεν κατάφερε να πάρει το πρώτο “τρίποντο” όπου θα διατηρούσε ζωντανές τις ελπίδες παραμονής στη Football League.

Φυσικά και μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα, αλλά σίγουρα η κατάσταση είναι πλέον αρκετά δύσκολη. Για αλλη μια φορά πρέπει να αναφέρουμε τη σημαντική προσπάθεια που γίνεται από διοίκηση παίκτες και προπονητή.

Football League – 9η αγωνιστική
Απόλλων Πόντου – ΑΕΠ Κοζάνης 3 – 0

Συνθέσεις: Απόλλων Πόντου: Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Νύκταρης,(75’ Χατζηαθανασίου) Βαφειάδης, Μουρατίδης, Δεινοπάπας, (75’ Φράγκος) Τουρσίδης, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Παναγιώτου, Λαμπίρης

ΑΕΠ Κοζάνης: Ψαρράς, Τρομπούκης, (39’ Ταϊρης) Τσικόπουλος, (39’ Σέα Φράνκο) Κοτταρίδης, Καραγιαννίδης, Ντούκα, Σαν-Λι, (63΄ Ντινόπουλος) Παπαδόπουλος, Νικολίτσας, (Tσελεπης) Κυριαλάνης, (39’ Πάλλας) Φωλίνας

1-0 Παναγιώτου (7’)
2-0 Καλογέρης (πεν. 28’ )
3-0 Δεινόπαπας (61’)


Άλλο ένα βήμα για την παραμονή της σημείωσε η ομάδα της Κοζάνης, στο σημερινό εξ’ αναβολής παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η Κοζάνη πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, στην πρώτη παρουσία του Γιάννη Κερλίδη στον πάγκο της ομάδας.

Το “χρυσό” όπως αποδείχτηκε τέρμα της συνάντησης, πέτυχε ο Παπαδόπουλος λίγα λεπτά μετά την έναρξη του β’ μέρους.

Η Κοζάνη έφτασε τους 11 βαθμούς, ενώ την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τη Φήκη Τρικάλων-ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι για άλλη μια φορά παρακολούθησε η διοίκηση της ομάδας, οι οικογένειες Πετρόχειλου και Κεντεποζίδη, οι οποίες έσωσαν τον σύλλογο κυριολεκτικά την τελεύεται στιγμή, καθώς όλα ήταν στον αέρα.

Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή της Κοζάνης Γ. Κερλίδη:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.