Κατάθεση στεφάνου στην Κοζάνη για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς από αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης του Κινήματος Αλλαγής



Αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης του Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενη από τον Γραμματέα της Οργάνωσης Θ. Θεοδωρίδη, το μέλος του Πολιτικού του Κινήματος, Συμβουλίου Π. Κουκουλόπουλο, και το μέλος της Ν.Ε. Γ. Χριστοφορίδη, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της κεντρικής Πλατείας Κοζάνης.

Στο μήνυμά του για την ημέρα ο γραμματέας της Ν.Ε. σημείωσε: «Ο εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς δεν είναι μια ανούσια μεταπολιτευτική τελετουργία, ούτε ευκαιρία επαναστατικής γυμναστικής. Αποτελεί μια «αναμνηστική δόση» για την ανάγκη άσκησης και διαφύλαξης εργατικών και κοινωνικών δικαιωμάτων: ίση αμοιβή για ίδια εργασία, γνωστό ωράριο και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας, δίκαιο μισθό. Ιδιαίτερα σήμερα στην Ελλάδα που παλεύει να πατήσει στα πόδια της μετά την πανδημία δεν μπορούμε να ανεχτούμε και δεν θα ανεχτούμε «μισές» δουλειές, ωράρια-λάστιχο, απλήρωτες υπερωρίες και τηλεργασία χωρίς κανόνες. Η «επιστροφή του κράτους» που είδα μέσα στην πανδημία οφείλει να είναι ευεργετική για τους εργαζόμενους και τους αδύναμους και όχι ένας ακόμη δυσβάσταχτος οικονομικά δυνάστης.»

Ν.Ε. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.