Τι γιορτάζουμε σήμερα στην Κοζάνη; Σύντομα με την βίαιη απολιγνιτοποίηση θα αποτελούν παρελθόν – Του Σταύρου Καπλάνογλου

 

Του Σταύρου Π. Καπλάνογλου:

Σήμερα 4/ Μαΐου (με μικρή αναβολή από την Πρωτομαγιά λόγω του Πάσχα ) γιόρταζε ης φύση και η εργατιά

Αναρωτιέμαι όμως στην Κοζάνη αλλά και την υπόλοιπη Δ. Μακεδονία με την απολιγνητοποίηση που έρχεται και του κάθε είδους ‘’επενδυτες ‘’ που έρχονται από από παντού, ΓΙΑ ΠΙΑ ΦΥΣΗ πρέπει να μιλάμε με τις ανεμογεννήτριες στις βουνοκορφές,τα φωτοβολταϊκά στις πεδινές εκτάσεις στα δάση και στα βοσκοτόπια , τα σκουπίδια να έρχονται από άλλες πόλεις εκτός Δυτικής Μακεδονίας και τα ΧΥΤΑ αμιάντου δίπλα στις πανέμορφες λίμνες Πολυφύτου και Ιλαρίωνα .

Όσο για την εργατιά άραγε που θα ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ όταν η ΑΝΕΡΓΙΑ σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στην Δ. Μακεδονία και σύντομα με το κλείσιμο των εργοστασίων η ΕΡΓΑΣΙΑ θα γίνει παρελθόν.

Αφού οι μεγαλοσχήμονες πολιτικοί κατασπάραξαν τα σπλάχνα της Δυτικομακεδονικής γης και κατέστρεψαν το καλλίτερο μέρος της, την πετάνε σαν στημένη λεμονόκουπα

Δείτε την εικόνα που θα βλέπετε γύρω οι Δυτικομακεδόνες με τις κάθε είδους επενδύσεις στο κολάζ φωτογραφιών που κάναμε.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.