Συνάντηση του Δημάρχου Σερβίων με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα

 

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα πραγματοποίησε χθες Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου συνοδευόμενος από τον Ειδικό Συνεργάτη του Καλλίνικο Χολέβα.

Η συζήτηση με τον κ. Πέτσα είχε ως βασικό θέμα το πλαφόν το οποίο τέθηκε στους Δήμους σχετικά με το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Ο κ. Ελευθερίου κατά τη διάρκεια της συνάντησης τόνισε τη σημασία της υλοποίησης όσο το δυνατόν περισσότερων έργων που έχουν ήδη προετοιμαστεί για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Από την πλευρά του ο κ. Πέτσας, αντιλαμβανόμενος τη βαρύτητα που έχει δώσει ο Δήμος Σερβίων όλο αυτό το διάστημα στην προετοιμασία των έργων, δεσμεύτηκε να πράξει ότι είναι δυνατόν σχετικά με την έγκριση των προτάσεων.

Παράλληλα τονίστηκε το πρόβλημα της υποστελέχωσης των μικρών Δήμων της χώρας, στους οποίους συγκαταλέγεται και ο Δήμος Σερβίων, ζήτημα για το οποίο αναμένονται εξελίξεις εντός του επόμενου μήνα.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν οι λειτουργικές παρεμβάσεις οι οποίες κρίνονται απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία των Δήμων, ενώ επισημάνθηκε και το ζήτημα των αποζημιώσεων που αφορούν στις αποκαταστάσεις υποδομών έπειτα από έντονα φαινόμενα κακοκαιρίας, το οποίο ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών δεσμεύτηκε ότι θα επιληφθεί άμεσα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.