Πάμε Ελλάδα: Κύπελο με ειδικά στοιχήματα



Οι δύο ρεβάνς βγάζουν ζευγάρι τελικού στο Κύπελλο Ελλάδος. Και εμείς καταλήγουμε σε μια τετράδα ειδικών στοιχημάτων.

Tι ισχύει: Διπλοί ημιτελικοί με τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ σε ισχύ.

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννενα

Πρώτο ματς: Ανοιχτοί οι λογαριασμοί μετά το 1-1 στα Γιάννενα.

Κλίμα: Ο Ολυμπιακός πηγαίνει για ακόμη ένα νταμπλ και ο Μάρτινς να γίνει ο πρώτος προπονητής που το καταφέρνει δύο σερί σεζόν στην ομάδα. Στον ΠΑΣ δεν υπάρχει άγχος, αλλά ενθουσιασμός για ένα ιστορικό ραντεβού.

Στοίχημα: Ουδείς διαφωνεί πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί της αναμέτρησης και ο καθένας αν ήταν στη θέση του μπουκ κάπως έτσι θα έβγαζε το σετ. Συνεπώς δεν μπορούμε να μιλήσουμε

Ειδικά Στοιχήματα: Ο Κάστρο θα πάρει τον ρόλο του αμυντικού χαφ στον Πας, ο οποίος αναμένεται να είναι η ομάδα που θα έχει λιγότερο την μπάλα στα πόδια της. Ο Κολομβιανός μέσος έχει δεχτεί κάρτα σε ματς με Αρη, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και πληρώνει 3.40 να δει σήμερα κίτρινη κάρτα από τη Novibet.

Από πλευράς Ολυμπιακού ο Μασούρας θα είναι στο ένα φτερό της επίθεσης, που σημαίνει πως πολλές φορές θα πατήσει περιοχή και θα προσπαθήσει να τελειώσει ή να δημιουργήσει φάσεις. Δεν αξίζει το 2.60 στο να σκοράρει, αλλά πληρώνει πολύ καλύτερα το να μοιράσει ασιστ στο 5.00 του Stoiximan.gr.

ΠΑΟΚ- ΑΕΚ

Πρώτο ματς: Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι ο ΠΑΟΚ πήρε νίκη στην Αθήνα χάρη σε απευθείας φάουλ του Μουργκ στις καθυστερήσεις.

Κλίμα: Ξεκίνησαν και οι δύο με στόχο το πρωτάθλημα αλλά έχουν μείνει εκτός διεκδίκησης από νωρίς, συνεπώς το Κύπελλο αποτελεί πρώτο και βασικό στόχο. Δεν ήταν επιτυχημένα τα πρόσφατα αποτελέσματα, νέα ήττα για την ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό και εντός έδρας 0-0 του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, αλλά θα… ξεχαστούν με πρόκριση στον τελικό.

Στοίχημα: Το σετ γέρνει αρκετά προς τον ΠΑΟΚ με τον άσο στο 1.60. Και μιλάμε για έναν ΠΑΟΚ που φέτος όλη τη σεζόν δεν έχει τη γεμάτη Τούμπα, ενώ τώρα μπορεί να προκριθεί και με ισοπαλία. Μιλώντας στοιχηματικά, ποντάρει μόνο εκείνος που «βλέπει» Χ2, ενώ οφείλει να μείνει αμέτοχος ο παίκτης που πιστεύει στη νίκη του ΠΑΟΚ.

Ειδικά Στοιχήματα: Oκτώ κίτρινες είδαμε στο ματς της Αθήνας και Over 5,5 κάρτες και στα δύο μεταξύ τους στο πρωτάθλημα. Στη Ν τώρα το over 5,5 κάρτες πληρώνει 1.83 στη Novibet.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο τα ρίσκα θα ανέβουν αφού η ομάδα που θα κυνηγά την πρόκριση οφείλει να γίνει πιο επιθετική για να μην χάσει έναν μεγάλο στόχο στη χρονιά. Το να δούμε ένα γκολ από το 80:00 και μετά πληρώνει 2.70 στον Stoiximan.gr.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ
  • 3 Under σε τρία φετινά ματς μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΣ
  •  
  • Οver 5,5 κίτρινες και στα τρία προηγούμενα φετινά του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Σας αρέσουν τα παιχνίδια και τουρνουά πόκερ; Πατήστε εδώ για να μάθετε τα πάντα γύρω από το online πόκερ στην Ελλάδα με την υπογραφή του casinohouse.gr.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.