Τα προβλήματα του κλάδου της εστίασης στο επίκεντρο τηλεδιάσκεψης με τον Σ. Πέτσα με πρωτοβουλία του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη



Με πρωτοβουλία του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και της Επικεφαλής Μαρίας Αντωνίου πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας 26 Απριλίου 2021, τηλεδιάσκεψη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, τον Υφυπουργού Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρο Καλαφάτη και εκπροσώπους της εστίασης από όλη την Επικράτεια.

Θέματα του πολύπαθου κλάδου, μετά το παρατεταμένο lockdown, συζητήθηκαν εκτενώς με τους καταστηματάρχες να
καταθέτουν τις προτάσεις τους για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών του COVID-19 και να ζητούν ευνοϊκές ρυθμίσεις προκειμένου να επαναλειτουργήσουν σε εξωτερικούς χώρους την 3η Μαΐου.

Όπως δήλωσε η κ. Αντωνίου:

«Πρωταρχικός στόχος της Κυβέρνησή μας ήταν να διαφυλάξουμε την δημόσια υγεία. Από δω και πέρα η χώρα μπαίνει σε δυναμική τροχιά επανεκκίνησης της οικονομίας. Κάθε νέο βήμα πρέπει να γίνεται με ασφάλεια, δηλαδή με συνεχή self-test με αποστάσεις, με μάσκα, με ατομική ευθύνη. Χρέος δικό μας να διευκολύνουμε τον κόσμο της πραγματικής οικονομίας και σε αυτή την κατεύθυνση προχωρούμε σε γενναίες παρεμβάσεις σε αγαστή συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.