Σημαντική χορηγία – δωρεά προς την Παιδιατρική Κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης



Το Μαμάτσειο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης και η Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης με την παρούσα θα ήθελε να εκφράσει τις ειλικρινείς ευχαριστίες στο σωματείο ‘’Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος’’, το οποίο με την υποστήριξη του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη προχώρησε σε μία σημαντική χορηγία – δωρεά προς την Παιδιατρική Κλινική.

Η δωρεά αυτή περιλαμβάνει μια υπερσύγχρονη συσκευή ανίχνευσης φλεβών σε τροχήλατη βάση με τη χρήση τεχνολογίας laser. Η συγκεκριμένη συσκευή απεικονίζει το φλεβικό δίκτυο πάνω στο δέρμα του ασθενούς και διευκολύνει πολύ την φλεβοκέντηση, ιδιαίτερα σε παιδιατρικούς ασθενείς όπου συχνά αυτή είναι δύσκολη. Αυτό έχει ως συνέπεια την όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία και τη γρηγορότερη αντιμετώπιση των παιδιατρικών περιστατικών, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό σε επείγοντα περιστατικά.

Η κοινωνική ευαισθησία και η ανθρωπιστική δράση του σωματείου ‘’Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος’’ και του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη αναδεικνύεται για άλλη μια φορά μέσω αυτής της προσφοράς στο Γ.Ν. Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.