Αυξημένη κίνηση την Κυριακή των Βαΐων στην Κοζάνη με την έναρξη του εορταστικού ωραρίου της αγοράς – Ζωντάνεψε το κέντρο της πόλης – Βίντεο και φωτογραφίες



Ανοικτά ήταν τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ την Κυριακή των Βαΐων 25 Απριλίου 2021 στην Κοζάνη, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου του Πάσχα. Τα εμπορικά καταστήματα από νωρίς το πρωί 11:00 που άνοιξαν τις πόρτες τους, εξυπηρετούσαν τον κόσμο με τη διαδικασία του click in shop, τηρώντας ευλαβικά όλα τα μέτρα προστασίας.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, ο κόσμος ξεχύθηκε κυριολεκτικά στους δρόμους της πόλης, κάποιοι για την καθιερωμένη Κυριακάτικη βόλτα τους, ενώ κάποιοι άλλοι ξεκίνησαν τις διερευνητικές ματιές στα καταστήματα της πόλης.

Θετικό ήταν το ξεκίνημα για το εορταστικό πρόγραμμα, τόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης κ. Αθανάσιος Δραγατσίκας, ενώ και οι έμποροι παραμένουν αισιόδοξοι. Η χρήση της μάσκας ήταν καθολική, ενώ και η παρουσία της Αστυνομίας για τους απαραίτητους ελέγχους ήταν διακριτική.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR από την κεντρική πλατεία Κοζάνης την Κυριακή των Βαΐων:

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.