Τέλος το «ενιαίο» μισθολόγιο στους Δήμους και Περιφέρειες – Μισθούς πολλών ταχυτήτων προανήγγειλε ο Βορίδης



«Πολιτική ανταμοιβών» για τους εργαζομένους στην Αυτοδιοίκηση και όλο τον ευρύτερο δημόσιο τομέα που θα απαλλάξει ΟΤΑ και δημόσιο « από το σύννεφο του εξισωτισμού που τους πλακώνει σήμερα» , ανακοίνωσε ότι σχεδιάζεται και θα εφαρμοστεί σύντομα , ο υπουργός Εσωτερικών , Μάκης Βορίδης .

Μιλώντας στη διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε ( 21/4) η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), με θέμα το Εθνικό Σχέδιο Ανθεκτικότητας και Ανάπτυξης «Ελλάδα 2.0», ο κ. Βορίδης , αναφερόμενος στο νέο σύστημα μισθών , είπε ότι το τωρινό « μας στερεί από εργαλεία διοικήσεως και δεν υπάρχει η παραμικρή στήριξη στους σκληρά εργαζόμενους υπαλλήλους.

Συνεχίζοντας , ο υπουργός Εσωτερικών είπε ότι με τους συνεργάτες του , μελετούν « ένα μηχανισμό ανταμοιβής που θα βρίσκεται στα χέρια της διοικήσεως για να μπορέσει και να το χρησιμοποιήσει και ως ένα εργαλείο αποτελεσματικής άσκησης διοίκησης και επίτευξης των στόχων».

Από το news-ta.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Τέλος το «ενιαίο» μισθολόγιο στους Δήμους και Περιφέρειες – Μισθούς πολλών ταχυτήτων προανήγγειλε ο Βορίδης

  1. Ο άνθρωπος που ζητιανευε για ενα υπουργειο,που πεταξε τον αντισημιτισμο του για να εχει μια θεση στην κυβερνηση,αρχισε να πλαθει κουλουρακια για το Εβραικο πασχα,υποτακτικα!! και τωρα κοιλοποναει για πολιτικη ανταμοιβων,των υπαλληλων!!
    Ο ανθρωπος ,ο οποιος γεμισε,ως υπουργος γεωργιας,τα βουνα με ανεμογεννητριες,τα χωραφια με καθρεφτακια, υποφερει για τους εργαζομενους!
    Πιο λαοπλάνος καιγεσαι!
    Ενα κλικ πιο δεξια βρηκες τοίχο..
    Οταν μιλας για καινουριο μισθολογιο βαζεις και τους αριστερους μεσα;όλους τους αντιτσεκουράτους;
    Μαλλον ετοιμαζεσαι να στεριώσεις την κρατική μηχανη για να μην ξαναέλθει η αριστερα στην κυβερνηση(όπως τονισες στην Βουλη)..μάλλον περισσεύει κόσμος για να υπολοποιήσεις τις τσεκουρατες παρεμβασεις στο κρατος!!
    “Δρυός πεσούσης,πας ανηρ ξυλεύεται”
    Διαλύσατε την χωρα,την τεμαχίσατε με δίκοπα τσεκούρια…
    Τελικα εκεινο το τσεκούρι απο παλια σε βγηκε σε καλο,σ εκανε υπουργο γεωργιας…και ενα σκαλοπατι,υπουργος εσωτερικων,παραπανω με δικοπο πιο αιχμηρο ,αμφίστομο πέλεκυ…
    Είδες ο πέλεκυς….ανοίγει δρόμους…..και γεμίζει πελεκούδια,σταχτη και μπουρμπερη,

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.