Δήμος Σερβίων: Επίσκεψη στο Μαμάτσειο Νοσκομείο Κοζάνης και το Κέντρο Υγείας Σερβίων



Το Μαμάτσειο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης και το Κέντρο Υγείας Σερβίων επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Έφη Παπαδοπούλου, την κ. Ανθή Χρήστου και τον κ. Θανάση Σταμούλη από το Δημοτικό Ωδείο Σερβίων και την υπεύθυνη των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Σερβίων Ελπίδα Τσαντεκίδου.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας, προκειμένου ο Δήμος Σερβίων να βρεθεί δίπλα στους υγειονομικούς της περιοχής και να τους ευχαριστήσει για την αδιάλειπτη μάχη την οποία δίνουν όλον αυτόν τον καιρό για όλους εμάς.

«Οι υγειονομικοί μας λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της πανδημίας, είναι πρώτοι στη σκέψη όλων μας, τόνισε ο Δήμαρχος Σερβίων. Οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την πολύ δύσκολη καθημερινή τους μάχη, με την ευχή η υγειονομική αυτή κρίση να ξεπεραστεί όσο πιο σύντομα γίνεται.»

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο οι εκπρόσωποι του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων προσέφεραν cd με κλασική μουσική στο προσωπικό της Μ.Α.Φ, ενώ υπήρξε ενημέρωση από τον Διοικητή κ. Στέργιο Γκανάτσιο, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο.

Παράλληλα στο ιατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Σερβίων προσφέρθηκαν πασχαλινά διακοσμητικά από το προσωπικό και τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.