2+1 φωτιστικά τραπεζαρίας για κάθε στυλ



Η τραπεζαρία είναι ένα δωμάτιο για τα περισσότερα σπίτια ξεπερασμένο. Ωστόσο με λίγη προσοχή μπορεί να μετατραπεί σε έναν αναζωογονητικό χώρο για το σαλόνι, έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις σύγχρονες επιταγές. 

Λίγα από αυτά που μπορείτε να κάνετε είναι η αλλαγή του μεγάλου και άχαρου τραπεζιού με ένα μικρότερο έτσι ώστε να αξιοποιήσετε τον χώρο σας καλύτερα. Επίσης πολύ σημαντική παράμετρος είναι τα φωτιστικά τραπεζαρίας, τα οποία σηματοδοτούν τον χώρο και τον μετατρέπουν στην γλυκιά γωνιά που χρησιμεύει είτε για δείπνο, είτε για συνδυασμό διακόσμησης. 

Η εταιρεία Starlamp σας προτείνει πολύ ιδιαίτερα φωτιστικά, τα οποία θα αλλάξουν τον χώρο σας και θα παραμείνουν σε αυτόν για πολλά χρόνια. 

Vintage

Το vintage φωτιστικό είναι αυτό που λείπει από ένα σπίτι σύγχρονο μεν αλλά με την αίσθηση του πεπαλαιωμένου. Η ιδιαιτερότητα του φωτιστικού ταιριάζει απόλυτα στον χώρο της τραπεζαρίας, καθώς μαζί  με την απόλαυση του φαγητού ταιριάζει και μία απολαυστική διακόσμηση. Δείτε εδώ πληροφορίες για το ιδιαίτερο αυτό φωτιστικό.

Μοντέρνο

Αυτό το φωτιστικό τραπεζαρίας μας δείχνει πως μπορεί η απλή άσπρη λάμπα να γίνει η βασίλισσα του χώρου, μέσα από μία πολύ έξυπνη σύνθεση. Σε λίγες μέρες στην πόρτα σας. Σε 3 υπέροχες αποχρώσεις.

Ιδιαίτερο

Η κόκκινη απόχρωση ταιριάζει πολύ στον χώρο της τραπεζαρίας! Αν σας αρέσουν οι χρωματικές λεπτομέρειες, τότε θα σας ταιριάξει, ειδικά αν συνδυάζεται με μία εξίσου μοντέρνα τραπεζαρία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο κρεμαστά φωτιστικά για ένα μοντέρνο και ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα. 

Μπείτε στο e-shop του Starlamp και βρείτε ιδέες και λύσεις για την τραπεζαρία σας!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.