Πασχαλινή κοινωνική δράση του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης



Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος ενημερώνει την τοπική μας κοινωνία, για την προσπάθεια της κοινωνικής του ομάδας, να αναπτύξει και φέτος, για 7 συνεχή χρονιά, την καθιερωμένη δράση υποστήριξης οικογενειών της διπλανής πόρτας, με γιορτινά δέματα που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες, για τι πασχαλινό τους τραπέζι.

Θα φροντίσει ξανά για τα παιδιά του δεκατιανού, που μαζί με τα δέματα των οικογενειών τους, θα χαρούν τα πασχαλινά τους δώρα.

Κι όλα αυτά θα προσφερθούν την Μεγάλη Τετάρτη, απογευματινές ώρες, με την αμέριστη στήριξη της τοπικής μας κοινωνίας και μπροστάρηδες τους επαγγελματίες μας. Θα έχουμε καταφέρει για άλλη μία φορά να μην αφήσουμε κάποιους μόνους στη δυσκολία τους.

Ακολουθεί η παρουσίαση της πασχαλινής ευχετήριας κάρτας που επιμεληθήκαμε και σας στέλνουμε.

Αξιοποιήσαμε, την εξαιρετική όπως πάντα φωτογραφική ματιά, του συμπολίτη μας Αργύρη Καραμούζα που αναδεικνύει την ομορφιά του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Πόλης.

Ευχαριστούμε την σπουδαία καλλιτέχνιδα και καλή μας φίλη Γιοβάννα, που προσφέρθηκε να πλουτίσει τη γιορτινή μας κάρτα, με ένα αισιόδοξο μήνυμα της, που χρειαζόμαστε όλοι καθώς με απώλειες, ανατροπές και αυταπάτες, βγαίνουμε ξανά στη ζωή που πρέπει με αγώνα και αποφασιστικότητα να ξανακερδίσουμε.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλες και σε όλους.

Το Δ.Σ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.