Στην Καβάλα η νέα δοκιμασία για την ΑΕΠ Κοζάνης



Αναχώρησε το Σάββατο για την Καβάλα η αποστολή της ΑΕΠ Κοζάνης, όπου και διανυκτέρευσε, καθώς σήμερα Κυριακή 18/4 αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα, σε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι.

Είναι μια “εβδομάδα…των Παθών”, αφού μόλις την Τετάρτη η ΑΕΠ Κοζάνης αγωνίστηκε στην Ηγουμενίτσα και τώρα αναγκάζεται να ταξιδέψει στο άλλο άκρο της Εγνατία Οδού.

Παρά τις πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών και πάλι (Πάλλας, Ταΐρης, Καρακατσάνης, Βενετικίδης) και με 16αρη και 17αρηδες στην αποστολή, το κλίμα στην ΑΕΠ Κοζανης, παραμένει ευχάριστο, καθώς οι νεαροί αναπνέουν αέρα επαγγελματικού ποδοσφαίρου και βάζουν τις βάσεις για τη μελλοντική τους πορεία, μαζεύοντας εμπειρίες.

Η νεανική ομάδα της ΑΕΠ Κοζάνης πηγαίνει με αισιοδοξία στην Καβάλα ξέροντας ότι έχει να αντιμετωπίσει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Με το παιχνίδι αυτό, τελειώνει ένας αγωνιστικός “Γολγοθάς”, αφού θα έχει ήδη αντιμετωπίσει τις κορυφαίες ομάδες του ομίλου, Βέροια, Ολυμπιακό Βόλου, Πανσερραϊκό και Καβάλα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.