Betmarket United: Τα καλύτερα του Σαββατοκύριακου 17 και 18 Απριλίου



Οι tipsters του BetMarket… συνεδρίασαν και έβγαλαν το σημείο που ξεχωρίζει από κάθε κατηγορία για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου. Οκτώ επιλογές σε αποδόσεις από 1.33 μέχρι 4.95.

Το φαβορί

Δεν χρειάζονται περισπούδαστες αναλύσεις για την ψυχολογία της Παρί Σεν Ζερμέν μετά την πρόκριση επί της Μπάγερν. Το ηθικό είναι στα ύψη, αλλά το πρωτάθλημα είναι μπροστά της και με έντονη μάχη στην κορυφή από τη Λιλ. Η αδύναμη, φέτος, νεανική Σεντ Ετιέν δύσκολα θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο, ακόμη και με κάποιες απουσίες στην πλευρά των Παριζιάνων.

Παρί Σεν Ζερμέν-Σεντ Ετιέν 1 (1.33 ) / Winmasters

Ο διπλασιασμός

Η Μπόχουμ είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, κάτι που φαίνεται και από την βαθμολογία (πρωτοπόρος). Η βαριά ήττα στην έδρα της Πάντερμπορν ενδέχεται να τσιτώσει τους παίκτες του Ραϊς, την στιγμή που επιστρέφει ο ηγετικός μεσοεπιθετικός Ζουλ (25/12). Το Αννόβερο βρίσκεται σε κακή κατάσταση, μετρώντας 7 σερί παιχνίδια δίχως νίκη (0-4-3) ενώ έχει ξεμείνει από βαθμολογικό κίνητρο.

Mπόχουμ-Αννοβερο 1 (1.90) / Interwetten

Το fair over

Βόλφσμπεργκερ και Βάτενς μπήκαν στην εξάδα των Play off αλλά χωρίς ιδιαίτερη κάψα να κυνηγήσουν κάτι πιο πάνω. Χαλαρά προσεγγίζουν τη διαδικασία και τα παιχνίδια τους συχνά μας δίνουν γκολ. Εχουν μάλιστα και ιδαίτερη παράδοση στα over, με τα δύο πιο πρόσφατα μεταξύ τους να λήγουν 4-1 και 3-5!

Βολφσμπεργκερ-Βάτενς Over (1.60 ) / Betshop

Το value over

Η Μαρσέιγ έχει γίνει πολύ πιο επιθετική με τον Σαμπαόλι στον πάγκο της και έρχεται από ένα «γεμάτο» παιχνίδι με την Μονπελιέ (3-3). Η Λοριάν παρά την ήττα στην έδρα της Λανς δημιούργησε αρκετές καλές στιγμές, αλλά δεν κατάφερε να κρύψει τα αμυντικά της προβλήματα (χειρότερη εκτός έδρας άμυνα). Το over στο 2.00 έχει αξία.

Μαρσέιγ-Λοριάν over (1.95) / Bwin

Tο αουτσάιντερ

Η Σάλκε είναι καταδικασμένη και οφείλει να ετοιμάσει τα πλάνα της για τη νέα σεζόν στη Β’ κατηγορία. Είναι όμως, ταυτόχρονα, και μια βαριά φανέλα που θέλει να γλυκάνει λίγο αυτή τη χρονιά, ενώ ο Γραμμόζης ήρθε για να δείξει πράγματα και σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα. Η Φράιμπουργκ παίζει χωρίς κάποιο ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο στο φινάλε.

Φράιμπουργκ-Σάλκε 2 (4.95) / Pamestoixima.gr

Το Λάτιν

Τελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια του Απερτούρα στην Κολομβία και την Κυριακή κρίνεται η μία ομάδα που θα υποβιβαστεί. Περέιρα και Τσικό ισοβαθμούν αυτή τη στιγμή, αλλά η πρώτη έχει πλεονέκτημα έξι γκολ στη διαφορά τερμάτων και υποδέχεται την ντεφορμέ και με πολλά εσωτερική προβλήματα Πάστο. Το κίνητρο παίζει τεράστιο ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις και ο άσος παίζεται στο 2+.

Περέιρα-Πάστο 1 (2.07) / Novibet

Ειδικό στοίχημα

Η Μακάρθουρ είναι μια ομάδα με συνεχής άνοδο στην Αυστραλία. Ο αγώνας με την Νιουκάστλ Τζετς έχει αρκετό ενδιαφέρον και μάλιστα «ελληνικό», αφού ένας παλιός γνώριμος των ελληνικών γηπέδων, ο Ματ Ντάρμπισαϊρ παίζει στην Μακάρθουρ. Είναι η αιχμή του δόρατος για τους γηπεδούχους, που παίζουν αρκετά επιθετικά. Το να σκοράρει ο βασικός τους επιθετικός σε ένα ματς που μπορούν κάλλιστα να βρουν πάνω από ένα γκολ, μπαίνει στις επιλογές μας.

Μακάρθουρ-Νιουκάσλ Τζέτς  Anytime Ντάρμπισάιρ  (1,90) / Bet365

Μπάσκετ

Παιχνίδι για την VTB League με την Αστάνα να φιλοξενεί την Ούνικς Καζάν. Οι φιλοξενούμενοι, πανηγύρισαν μεσοβδόμαδα την πρόκριση στην Ευρωλίγκα αφού κέρδισαν την Μπολόνια εκτός έδρας. Με την Αστάνα η Ούνικς δεν θα έχει σκοπιμότητες οπότε αναμένεται και αρκετά υψηλό σκορ. Αμφότερες σκοράρουν κατά ριπάς και παραμελούν αρκετά την άμυνα τους.

Αστάνα – Ούνικς Καζάν  Over 163,5 (1.88) / Stoiximan.gr

Οι επιλογές μας με βάση την ώρα έναρξης
  • Αστάνα-Ούνικς over 163,5 (1.88) / Σάββατο 16:00
  • Φράιμπουργκ-Σάλκε 2 (4.95)/ Σάββατο 16:30
  • Μαρσέιγ-Λοριάν Over (1.95) / Σάββατο 18:00(1.90)
  • Mακάρθουρ – Νιουκάσλ Τζετς Νταρμπισάιρ Anytime (1.90)/ Κυριακή 11:10
  • Παρί Σεν Ζερμέν-Σεντ Ετιέν 1 (1.33) / Κυριακή 14:00
  • Μπόχουμ – Ανόβερο 1 (1.90) / Κυριακή 13:30
  • Βόλφσμπεργκερ-Βάτενς over (1.60) / Κυριακή 15:30
  • Ντεπορτίβο Περέιρα-Ντεπορτίβο Πάστο 1 (2,07) / Κυριακή 23:30

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα όπως είναι η Vistabet, να δείτε αναλυτικές αξιολογήσεις και πληροφορίες καθώς και τις κριτικές των παικτών για όλα τα στοιχηματικά site.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.