Στοίχημα: Γκολ και θέαμα σε Γαλλία και Αγγλία



Τρία παιχνίδια έχουμε ξεχωρίσει στο webfreebets.com από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα, με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται σε Αγγλία, και Γαλλία σε αγορές διαθέσιμες μέσα από το novibet app.

 

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (14:30) 

Επιστροφή στις νίκες για τις «καρακάξες» μετά από τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους. Το πολυπόθητο τρίποντο ήρθε στην έδρα της μαχητικής Μπέρνλι με 1-2 με την Νιούκαστλ να καταφέρνει να ανατρπει το εις βάρος της 1-0 που είχε δημιουργηθεί από το πρώτο ημίχρονο. Βαθμολογικά οι γηπεδούχοι και βρίσκονται στην 17η θέση με 32 βαθμούς και στο + 6 από την επικίνδυνη ζώνη. 

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Γουέστ Χαμ διανύει εξαιρετική περίοδο, προερχόμενη από δύο σερί νίκες κόντρα σε Γουλβς και Λέστερ που την έχουν εδραιώσει στην 4η θέση της βαθμολογίας κρατώντας στα χέρια της το τελευταίο εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Στο παιχνίδι κόντρα στη Λέστερ επικράτησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-2 με τα «Σφυριά» να προηγούνται από το 48ο λεπτό με 3-0. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργανώσεις μετράνε 4 νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία. 

Φαβορί στην αναμέτρηση οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι βλέπουν το όνειρο για έξοδο στο Champions League ολοένα και πιο κοντά. Από την άλλη η Νιούκαστλ αν και σε καλή κατάσταση αγωνιστικά υπολείπεται σε ποιότητα και εμπειρία. Επιλογή στην αναμέτρηση το διπλό (2) σε απόδοση 2.05 

 

ΜΑΡΣΕΙΓ – ΛΟΡΙΑΝ (18:00)  
Σε καλή κατάσταση εμφανίζονται οι γηπεδούχοι οι οποίοι αν και δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο στην έδρα της Μονπελιέ την περασμένη αγωνιστική παραμένουν στην 6η θέση του πρωταθλήματος και στο -3 από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις που είναι και ο μεγάλος στόχος της χρονιάς. Η ομάδα του Σανπάουλι στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει τρεις νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε 3 αναμετρήσεις. 

Στον αντίποδα η Λοριάν προέρχεται από εκτός έδρας συντριβή με αντίπαλο την Λανς, αποτέλεσμα που την διατηρεί σταθερά δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν από το 16ο λεπτό της αναμέτρησης πίσω στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κακούτα χωρίς καταφέρουν να φανούν ανταγωνιστικοί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Ισοφάρισαν προσωρινά στο 29’ με την Λανς να παίρνει και πάλι προβάδισμα 10 λεπτά αργότερα. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου φτάνοντας σε ακόμη δύο γκολ για το τελικό 4-1. 

Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα σε Μαρσειγ και Λοριάν είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτή. Οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη πάση θυσία για να παραμείνουν κοντά στις Ευρωπαϊκές θέσεις ενώ από την άλλη Λοριάν με βάση την εικόνα της και στο τελευταίο παιχνίδι δύσκολα θα αποφύγει την ήττα. Περιμένω την Μαρσέιγ να μπει αποφασισμένη στην αναμέτρηση και θα ρισκάρω στον άσο (1) σε απόδοση 2.05.

 

ΑΝΖΕΡ – ΡΕΝ (13:45) 

Εκτός έδρας ήττα από την Λυών γνώρισε η Ανζέρ την περασμένη αγωνιστική σταματώντας ένα αήττητο σερί τριών αγώνων που είχε σε πρωτάθλημα και κύπελλο με δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Βαθμολογικά βρίσκεται στην 11η θέση του πρωταθλήματος με 41 βαθμούς μετά από 32 παιχνίδια έχοντας συνολικά στη σεζόν 11 νίκες 8 ισοπαλίες και 13 ήττες. Η Ανζέρ μετά από ενα σχετικά καλό πρώτο γύρο έχει καταφέρει να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη όντας πλέον στο + 11. 

Από την άλλη η Ρεν αν και δεν ξεκίνησε καλά το 2021 δείχνει ότι βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματα της παραμένοντας αήττητη πλέον στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της με τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Τελευταίο θύμα της η Ναντ, την οποία κέρδισε εντός έδρας με 1-0 χάρις στο τέρμα του Τεριέρ στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Βαθμολογικά οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 7η θέση του πρωταθλήματος με 48 βαθμούς και στο -4 από την 5η θέση και το εισιτήριο για το Conference League.  

Δύσκολη έξοδος για τη Ρεν σε μία όχι και τόσο φιλόξενη έδρα όπως το «Στάντ-

Ρεΐμοντ». Από την άλλη η Ανζέρ εντός έδρας εμφανίζεται πάντα ανταγωνιστική βάζοντας δύσκολα σε όλους τους «μεγάλους». Βάση προϊστορία στο μεταξύ τους αναμετρήσεων περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Επιλογή στην αναμέτρηση το Goal-Goal σε απόδοση 2.05 . 

Προβλέψεις στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και προσφέρουν και στοιχημα mobile app μέσα την ταμπλέτα και το κινητό σας

 21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.