Αναβλήθηκε η δίκη της Κοζανίτισσας μητέρας που υποκινούσε μαθητές να μην κάνουν self test στη Θεσσαλονίκη



Για τη Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου πήρε αναβολή η δίκη της 49χρονης αρνήτριας μητέρας στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης λόγω απουσίας βασικού μάρτυρα κατηγορίας, ύστερα από αίτημα του δικηγόρου υπερασπίσεως.

Η 49χρονη αφέθηκε ελεύθερη και κατά την έξοδο της αρκέστηκε να πει μόνο: «Θα τα μάθετε όλα σύντομα».

Στην έξοδο της την περίμεναν οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» όπως αυτοαποκαλούνται οι φίλοι της οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, επιφωνήματα, ενώ τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή» και τον Εθνικό Ύμνο, ενώ φόρεσαν στους ώμους της 49χρονης και μια σημαία με τον Άγιο Γεώργιο.

Η μητέρα συνελήφθη χθες (15-04-2021) με τη διαδικασία του αυτοφώρου και κατηγορείται ότι μέσω αναρτήσεων της στα social media καλούσε και άλλους γονείς να αντιδράσουν στα self test.

Συμπαράσταση από τους φίλους της χωρίς μάσκες

Στο δικαστικό μέγαρο, κάτω από τη διακριτική παρουσία αστυνομικών είχε μαζευτεί κόσμος για να της συμπαρασταθεί. Όλοι δίχως μάσκες και δίχως να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας, για τη διασπορά του κορονοϊού. Κάποιοι μάλιστα φορούσαν και ειδικά σήματα για να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους.

Η 49χρονη αρκέστηκε να πει κατά την είσοδό της, 11 λέξεις: «Γονείς ένα έχω να πω, για τα παιδιά μας γίνεται αυτό». Κάποιοι την χειροκρότησαν με την ίδια να μπαίνει για να βρεθεί στο γραφείο του εισαγγελέα.

 

 

Από το megatv.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.