Κοζάνη: Κραυγή αγωνίας από τους επαγγελματίες – Συναντήσεις του δημάρχου Κοζάνης με το σωματείο καφέ-εστίασης και τον Εμπορικό Σύλλογο

Συναντήσεις με τους εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης και του Σωματείου Ιδιοκτητών καφετεριών καφεζαχαροπλαστείων Κοζάνης “ΕΡΜΗΣ”, είχε έπειτα από πρόσκληση που τους απηύθυνε, ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021. 

Κεντρικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε η διαχείριση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες, λόγω του παρατεταμένου lockdown στο οποίο βρίσκεται η περιοχή. Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων εξέφρασαν στο δήμαρχο τα παράπονά τους για τη διαχείριση του προβλήματος από την Πολιτεία, ενώ έθεσαν τις ενστάσεις τους για το ζήτημα της κατανομής των οικονομικών ενισχύσεων. 

Ο κ. Μαλούτας εξέφρασε την πρόθεσή του  για άσκηση πίεσης στα αρμόδια όργανα με στόχο την περαιτέρω οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων, αλλά και την ειδική μεταχείριση της Π.Ε. Κοζάνης, η οποία έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή της χώρας από την πανδημία. 

Επιπλέον, ο δήμαρχος Κοζάνης εξέφρασε τη διάθεσή του για συνεργασία με την παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων, όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, ενισχύοντας την επιχειρηματική δραστηριότητα χωρίς βέβαια να περιορίζεται η ομαλή διέλευση πεζών. 

 

 

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κοζάνη: Κραυγή αγωνίας από τους επαγγελματίες – Συναντήσεις του δημάρχου Κοζάνης με το σωματείο καφέ-εστίασης και τον Εμπορικό Σύλλογο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.