Αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας των Εκπαιδευτών Οδήγησης στη Θεσσαλονίκη για την οικονομική ενίσχυση του κλάδου με τη συμμετοχή σωματείων της Δυτικής Μακεδονίας



Στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας των Εκπαιδευτών Οδήγησης που διοργανώνουν τα σωματεία του νομού Θεσσαλονίκης «ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ», «ΜΑΚΕΔΝΟΣ» και «ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ».

Η διαμαρτυρία έχει σκοπό την οικονομική ενίσχυση του κλάδου των Εκπαιδευτών Οδήγησης λόγω του COVID 19 από την Πολιτεία, αφού είμαστε κλειστά από τον Οκτώβριο έως και σήμερα.

Στο κάλεσμα των Σωματείων της Θεσσαλονίκης θα συμμετέχουν και τα Σωματεία των Περιφερειών Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στην αυτοκινητοπορεία διαμαρτυρίας θα παραστούν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης (ΠΟΕΟ) και η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.