Ευχές της ΠΑΕ ΑΕΠ Κοζάνης προς τον Μακεδονικό Φούφα για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος



Ενόψει της σημερινής επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, η ομάδα μας εύχεται Καλή Επιτυχία και Καλή Δύναμη στο Μακεδονικό Φούφα και ιδιαίτερα στον προπονητή κ. Νίκο Κατακαλίδη, ο οποίος είναι ο προπονητής της ανόδου της ΑΕΠ Κοζάνης στη Football League.

O Μακεδονικός, ξεκινάει και αυτός μια δύσκολη προσπάθεια μέσα σε πρωτοφανείς συνθήκες που έχουν δημιουργήσει η πανδημία και οι επιπτώσεις της στο Νομό μας.

Η ομάδα του Μακεδονικού Φούφα εδώ και πολλά χρόνια κάνει μια αξιέπαινη παρουσία στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και εκπροσωπεί επάξια την περιοχή μας, στηριζόμενη και αυτή πάντα σε λίγους ρομαντικούς ποδοσφαιρόφιλους που επιμένουν να παλεύουν μόνοι τους για να υπάρχει αθλητισμός για τη νεολαία μας.

Αισθανόμαστε χαρά και περηφάνια που άλλη μια γειτονική ομάδα ξεκινάει την αγωνιστική προσπάθεια και συμμετέχει στην προσπάθεια για την πρόοδο του ποδοσφαίρου του Νομού μας.

Καλή επιτυχία Μακεδονικέ!

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ευχές της ΠΑΕ ΑΕΠ Κοζάνης προς τον Μακεδονικό Φούφα για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.