Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική τηλεδιάσκεψη της ΔΔΕ Κοζάνης και του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης για το self-testing ενόψει της δια ζώσης λειτουργίας των Λυκείων



Την Παρασκευή 9/4/2021 στις 12:30 -14.00 η Δ.Δ.Ε. Κοζάνης και ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης συνδιοργάνωσαν ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα τη διενέργεια αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας ελέγχου (self-testing), ενόψει της δια ζώσης λειτουργίας των Λυκείων.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης οι γιατροί:
— Τσεβεκίδης Χαράλαμπος, πρόεδρος Ι.Σ.Κ., Καρδιολόγος
— Κουτσιμανή Θεανώ, Γενική Γραμματέας Ι.Σ.Κ., Ωτορινολαρυγγολόγος
— Καζάκος Ευάγγελος, μέλος ΔΣ του Ι.Σ.Κ., Μικροβιολόγος, Διδάσκων Επιδημιολογία και
— Ιορδάνης Ρωμιόπουλος, Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, εκπρόσωπος του Ε.Ο.Δ.Υ.

Από τους ιατρούς-εισηγητές στην τηλεδιάσκεψη παρουσιάστηκε αναλυτικά η διαδικασία διενέργειας και η λειτουργία των τεστ αυτοδιαγνωστικού ελέγχου covid 19 και απαντήθηκαν οι σχετικές ερωτήσεις-απορίες των συμμετεχόντων. Την τηλεδιάσκεψη παρακολούθησε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, Θοδωρής Μαρδίρης, οι Διευθύντριες/ Διευθυντές, Υπεύθυνοι για τη διαχείριση covid 19, σχολικοί νοσηλευτές, εκπαιδευτικοί και μαθητές των ημερήσιων και εσπερινών ΓΕ.Λ., ΕΠΑ.Λ., Γυμνασίων με Λυκειακές τάξεις της Δ.Δ.Ε. Κοζάνης, μέσω της πλατφόρμας zoom με ζωντανή αναμετάδοση στο youtube.

Η Δ.Δ.Ε. Κοζάνης ευχαριστεί τους ιατρούς του Ι.Σ.Κ. για την καθοριστική συμβολή τους στην έγκυρη ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας και για τη σταθερή και εξαιρετική συνεργασία, η οποία βεβαίως θα συνεχιστεί, όπως επιβάλλουν οι περιστάσεις και επιθυμούν όλες οι πλευρές.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.