Ενημερωτική Τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Παρουσίαση του Νέου Προγράμματος Επιδότησης  Επιχειρηματικών Δανείων – ΓΕΦΥΡΑ 2»



Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας (ΠΕΣ ΔΜ)  και τα Επιμελητήρια ΚοζάνηςΓρεβενών, Καστοριάς & Φλώρινας 

Προσκαλούν τα  Μέλη τους  & Κάθε Ενδιαφερόμενο   σε  Ενημερωτική Τηλεδιάσκεψη που συνδιοργανώνουν με θέμα: 

«Παρουσίαση του Νέου Προγράμματος Επιδότησης  Επιχειρηματικών Δανείων –ΓΕΦΥΡΑ 2» 

που θα πραγματοποιηθεί Την  Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 και από ώρα 17:00 έως 19:00

Προσκεκλημένος κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, κ. Φώτης Κουρμούσης, που μαζί με τα ειδικά στελέχη της ΕΓΔΙΧ, που θα συμμετέχουν στην τηλεδιάσκεψη, θα αναπτύξουν τα παρακάτω θέματα:

  • Δικαιούχοι και κριτήρια επιλεξιμότητας 
  • Διαδικασία Αίτησης
  • Ποσοστά Κρατικής Επιδότησης διάρκειας 8 μηνών 

Τα μέλη  των Επιμελητηρίων και όλοι όσοι ενδιαφέρονται καλούνται να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους στα κατά τόπους Επιμελητήρια ως την Τρίτη 13/4/2021 και ώρα 14:30 αποστέλλοντας στις ηλεκτρονικές Διευθύνσεις των Επιμελητηρίων, που είναι για α) το Επιμελητήριο Κοζάνης chambers@otenet.gr β) για το Επιμελητήριο Καστοριάς : Konstantina@kastcham.gr  γ) για το Επιμελητήριο Γρεβενών ebegreve@grevenanet.gr και δ) για το Επιμελητήριο Φλώρινας eveflo@otenet.gr , τα παρακάτω στοιχεία :

  • Ε-mail 
  • Ονοματεπώνυμο
  • Επωνυμία Επιχείρησης
  • Τηλέφωνο Επικοινωνίας 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο Επιμελητήριο Κοζάνης στο τηλ. 24610 34669 (Βίκυ Δούσιου), στο Επιμελητήριο Καστοριάς στο τηλ. 24670 28981  (Κωνσταντίνα Τογκαρίδου), στο Επιμελητήριο Γρεβενών στο τηλ. 24620 85501 και στο Επιμελητήριο Φλώρινας στο τηλ 23850 22334.

Η τηλεδιάσκεψη θα γίνει μέσω ZOOM και η πρόσκληση για την σύνδεση των ενδιαφερομένων θα αποσταλεί εγκαίρως στις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις την ημέρα της διενέργειάς της. Περισσότερες πληροφορίες για το Νέο Πρόγραμμα στην ιστοσελίδα της ΕΓΔΙΧ  http://www.keyd.gov.gr/covid19_gefyra2/

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΣ ΔΜ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Του Επιμελητηρίου Κοζάνης 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.