Κοζάνη: 3 θάνατοι από κορονοϊό μέσα σε λίγες ώρες



Ένα ακόμη θύμα με κορωνοϊό είχαμε, δυστυχώς, μέσα σε λίγες ώρες στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο, καθώς,μετά τον 83χρονο από τον Κρόκο, έφυγε από τη ζωή μια ακόμη ηλικιωμένη, επίσης 83 ετών, η οποία εν ζωή ήταν κάτοικος της Κοζάνης.

Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, εισήχθη με covid-19 στο Μαμάτσειο πριν μερικές ημέρες, αλλά τελικά η υγεία της επιδεινώθηκε και κατέληξε νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Η εκλιπούσα δε φαίνεται να έπασχε από κάποιο σοβαρό υποκείμενο νόσημα.

Μακραίνει, δυστυχώς, ο κατάλογος των θυμάτων με κορωνοϊό από την Περιφερειακή Ενότητα της Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, έφυγε από τη ζωή και 57χρονος άντρας, εν ζωή κάτοικος Κοζάνης, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο εκτός πόλης, λόγω πληρότητας του Μαμάτσειου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί εάν ο 57χρονος έπασχε από κάποιου υποκείμενο νόσημα.

Από το kozanimedia.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Κοζάνη: 3 θάνατοι από κορονοϊό μέσα σε λίγες ώρες

  1. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ Η ΟΧΙ?
    Η ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?

    1. Ρε δε πάτε να κοιτάξετε εάν έρχομαι λέω εγώ .. τα εμβόλια , ο γιατρός , η κυβέρνηση και ότι τρέλα θέλει ο καθένας . Δεν θες να κάνεις εμβόλιο μη κάνεις .. μας πρήξατε με το εμβόλιο .
      Η κυβέρνηση και Μητσοτάκης και κάθε πολιτικός και ο κάθε τυχοδιώκτης . Δεν κοιτάμε ότι οι δρόμοι είναι γεμάτοι λες και έχουμε παρέλαση .. τι δεν καταλαβαίνετε επιτέλους όλοι εσείς οι διαβασμενοι…ιός είναι και μεταδίδεται. Δεν το πιστεύεται .. κάντε μια βόλτα ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ, μιας και πολλοί τη θεωρούν φίμωτρο , μέσα στην covid κλινική του Μαμάτσειου .. άντε ρε μάγκες τρέξτε ..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.