Ευρωλίγκα: Στο προσκήνιο το ντέρμπι της «Πόλης»



Καλημέρα φίλοι μου. Εξαιρετικά έκλεισε η χθεσινή μας στήλη, κάνοντας το απόλυτο με 3/3 επιλογές να περνούν στον αγώνα της Μπασκόνια με την Αναντολού Εφές.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επικράτησε δίκαια με 111-101 στην παράταση και «αγκάλιασε» το πλεονέκτημα έδρας στα playoff. Το over 162,5 επαληθεύτηκε εύκολα, αφού πέσαμε μέσα ότι θα πηγαίναμε σε παιχνίδι τουλάχιστον 85 πόντων (σ.σ 92-92 κ.δ).

Ακόμα το διπλό και over 81,5 για την Εφές στο 2,10 επιβεβαιώθηκε με άνεση, αφού οι Τούρκοι είχαν τον έλεγχο για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Μαζί με αυτό, «πέρασε» και το -4,5 για να δέσει το γλυκό.

Προγνωστικά αγώνων Ευρωλίγκας: Ντέρμπι με τα όλα του στην «Πόλη»
2/4 20:45, Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα

Σπουδαίο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη με την Φενέρμπαχτσε να υποδέχεται την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκας. Οι γηπεδούχοι, προέρχονται από εκτός έδρας νίκη επί της Μπάγερν, ενώ η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε στην παράταση από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ.

Βαθμολογικά η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν έχει κάποιο κίνητρο, μιας και έχει καπαρώσει το πλεονέκτημα έδρας. Από την άλλη, η Φενέρ «κυνηγάει» την είσοδο στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και με νίκη θα τα καταφέρει.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχω δημιουργήσει ένα combo. Χάντικαπ συν 7,5 πόντων για την Φενέρ και over των Τούρκων πάνω από 74 πόντους. Αυτό μας δίνει 1,80. Θεωρώ ότι η ομάδα του Κοκόσκοφ θα παλέψει το ματς και αν ηττηθεί θα το κάνει δύσκολα.

Ακόμα και καθαρά εξαιτίας της απόδοσης, θα κρατήσω τον άσο, ο οποίος παίζεται στο 2,42. 

Οι γηπεδούχοι έχουν το κίνητρο και θα κυνηγήσουν με μεγαλύτερη ζωντάνια και αποφασιστικότητα την νίκη. Το over 156,5 στο 1,80 μου αρέσει αφού αμφότερες διαθέτουν παίκτες επιπέδου που μπορούν να σκοράρουν κατά ριπάς, δημιουργώντας για τον εαυτό τους. Το ταλέντο ξεχειλίζει.

Τέλος, θα καταλήξουμε σε ένα ειδικό επειδή αρκετοί μου ζητάτε μιας και σας αρέσει αυτό το στυλ παιχνιδιού. Είναι το over 16,5 συνολικά εύστοχα τρίποντα στο 1,87. Οι ομάδες διαθέτουν plays για περιφερειακά σουτ και θεωρώ πως σήμερα τα πολυβόλα θα είναι έτοιμα. 

Ούτως ή άλλως, σε τόσο μεγάλα παιχνίδια, οι μεγάλοι παίκτες (που υπάρχουν πολλοί σήμερα) είναι πάντα έτοιμοι και έχουν κίνητρο για να αποδώσουν το 100%.

Το παιχνίδι μου

2/4 20:45, Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα 1 2,42 με 15 μονάδες (Stoiximan.gr)

2/4 20:45, Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα  1 + 7,5 και Φενέρμπαχτσε over 74,5 1,80 με 40 μονάδες (Bet365)

2/4 20:45, Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα over 156,5 1,80 με 35 μονάδες (Stoiximan.gr)

2/4 20:45, Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα over 16,5 συνολικά εύστοχα τρίποντα 1,87 με 35 μονάδες (Stoiximan.gr)

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων και το κουπόνι μπασκετ αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.