Νέος φορητός υπέρηχος στο Αναισθησιολογικό Τμήμα του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας



Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Νοσοκομείου και με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των ασθενών, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραλαβή ενός Φορητού Υπερήχου για το Αναισθησιολογικό Τμήμα μέσω του Χρηματοδοτούμενου Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» από το Πράσινο Ταμείο του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 € με ΦΠΑ.

Ο Παραπάνω εξοπλισμός αποτελούσε πάγιο και διαχρονικό αίτημα για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας εκ μέρους του Νοσοκομείο και για τον τεχνολογικό και λειτουργικόμετασχηματισμό του.

Η Διοίκηση για άλλη μία φορά οφείλει να εξάρει την συμβολή της 3ης ΥΠΕ , το Υπουργείου Κλιματικής Αλλαγής , τη Διοίκησης του Πράσινου Ταμείου καθώς και το Υπουργείο Υγείας για την στήριξη που παρέχουν σε εξαιρετικά δύσκολες και απαιτητικές εποχές στο Νοσοκομείο μας και τη Δημόσια Υγεία.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.