Πολλά νέα κρούσματα κορονοϊού και σήμερα Πέμπτη 1/4 στην Π.Ε. Κοζάνης – Δείτε τη γεωγραφική κατανομή



Ο ημερήσιος αριθμός και κρούσματα ανά 100.000 πληθυσμού επιβεβαιωμένων εγχώριων κρουσμάτων COVID-19 ανά περιφερειακή ενότητα την 1η Απριλίου 2021:

(κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση)

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πολλά νέα κρούσματα κορονοϊού και σήμερα Πέμπτη 1/4 στην Π.Ε. Κοζάνης – Δείτε τη γεωγραφική κατανομή

  1. Γ.Παυλακης,γιατρος- ερευνητης του Ινστιτουτου καρκινου των ΗΠΑ: παγκοσμια πρώτη να ανοιγει μια χωρα στην κορυφωση της πανδημιας!
    Εφημεριδα,Καθημερινη σημερα!!!!
    Χιλιαδες θανατοι μητσοτακοι στην πλατη σου και συ αγρον ηγορασες!!
    Μηπως κι εδω φταιει ο Τσίπρας;σας πηρε η κατω βολτα!
    Και σας ξεφυγε και το χασατε αυτο που δεν ειχατε!!
    Η γερμανια και ο καναδας σταματησαν τους εμβολιασμους με το αστρα ζενεγκα,εμεις συνεχιζουμε το παραπανω εμβολιο!!
    Μηπως μας ετοιμαζεις για τ’ άστρα;
    Εσυ εκανες το pfaizer,την ααααραξες στον παραδεισο σου,που θα ελεγε και η Βασιλειαδου( ο θησαυρος του μακαρίτη)και απ’ εκει και περα,σταχτη και μπουρμπερη!!!
    Εκλεισες την χωρα εναν χρονο τωρα και επαθες παρακρουση σαν τον χίτλερ στις Αρδένες!!
    Εδωσες και ενισχυμενη οικονομικη βοηθεια στους αιώνιους επαιτες της επαιτειας,τους ιησουιτες με ανοιχτη παντα την παλαμη,για να μην εχεις παραπλευρες απωλειες!!
    Προσεξε γιατι αν βρεθει και ο παππα- λαγοςπου εγινε λαγός δεν θα βρισκεις ουτε την ψηφο σου!!
    Γιαυτο βεβαια φροντισε ο της πολιτικης προστασιας,φροντισε να τους ξεφυγει ο παππας- λαγος,που φιλασσονταν μερα νυχτα απο θεους και δαιμονες!!
    Χανεις τους παππα- λαγους,μην χασεις και τους “πνευματικους” πατερες των παππα- λαγων,του γεννητορος αμβροσιου Αιγιαλειο-λάνων( καμια σχεση με τον μεδιολάνων)!!
    Και για να μην χασεις τα ορφανα,αρχιζεις να τα ταιζεις χρημα ζεστό!!
    ΜΕΘ ανυπαρκτες,γιατρους,νοσηλευτες δεν διοριζεις,εστιαση κλειστη,ανθρωποι στα ορια των αντοχων τους και εκεινα τα ταμπλετ στα σχολεια,ξεκινησαν με τα ποδια για να φτασουν στα σχολεια,δηλαδη νούλα( nulla,nullus=κανεις)ΤΙΠΟΤΑ!!!! και εσυ!ω! εσυ!
    Ταίζεις αυτους που μαζευουν κονσερβες και μακαρονια και πατάκια μακρας διαρκειας για τους σεισμοπαθεις…για την ενισχυση του κοινωνικου τους εργου!!
    Ουτε οι σεισμοπαθεις,ουτε οι αναγκεμενοι ανθρωποι δεν θυσιαζουν την αξιοπρεπεια τους για δυο κιλα φακες…για να διαιωνιζεται η υποκρισια σας,η μακρας διαρκεια….υποκρισια πολιτικων και εκκλησιαστικων…βεβαιως!βεβαιως!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.