Τι έδειξαν τα χθεσινά rapid tests σε Σέρβια και Καισαρειά Κοζάνης – Τα αποτελέσματα των ελέγχων σε Γρεβενά, Καστοριά και Φλώρινα



Κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποίησαν χθες, Δευτέρα 29 Μαρτίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through).

Συνολικά, σε 91 μαζικές δειγματοληψίες σε 48 Περιφερειακές Ενότητες της χώρας, διενεργήθηκαν 12.357 rapid test από τα οποία ανευρέθησαν 348 κρούσματα (2,81%).

Όσο αφορά τις περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας:

ΠΕ Κοζάνης: Σέρβια Κοζάνης
Πραγματοποιήθηκαν 124 rapid test και προέκυψαν 8 θετικά (6,45%). Αφορούν σε 4 άνδρες και 4 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 49 έτη.

ΠΕ Κοζάνης: Καισαρειά Κοζάνης
Πραγματοποιήθηκαν 67 rapid test και προέκυψαν 2 θετικά (2,98%). Αφορούν σε έναν άνδρα και μια γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 50 έτη.

ΠΕ Γρεβενών: Κεντρική Πλατεία Τρικοκκίας
Πραγματοποιήθηκαν 42 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

ΠΕ Γρεβενών: Κεντρική Πλατεία Κατακάλη
Πραγματοποιήθηκαν 29 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

ΠΕ Καστοριάς: Καστοριά
Πραγματοποιήθηκαν 123 rapid test και προέκυψαν 6 θετικά (4,87%). Αφορούν σε 2 άνδρες και 4 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 58 έτη.

ΠΕ Καστοριάς: Άργος Ορεστικό
Πραγματοποιήθηκαν 74 rapid test και προέκυψαν 4 θετικά (5,40%). Αφορούν σε 2 άνδρες και 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 46 έτη.

ΠΕ Καστοριάς: Τοιχίο
Πραγματοποιήθηκαν 29 rapid test και προέκυψαν 3 θετικά (10,34%). Αφορούν σε 2 άνδρες και μια γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 61 έτη.

ΠΕ Φλώρινας: Άγιος Γερμανός Πρεσπών
Πραγματοποιήθηκαν 40 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.