«Ημέρα Σταδιοδρομίας – Σχεδίασε το Μέλλον σου»: Στις 27 Μαρτίου η μεγαλύτερη ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές από τα εκπαιδευτήρια Εν-τάξη

Ημέρα Σταδιοδρομίας – Σχεδίασε το Μέλλον σου!

Στα εκπαιδευτήρια εν-τάξη θεωρούμε ότι μια σημαντική πτυχή του εκπαιδευτικού και παιδαγωγικού μας έργου είναι η έγκυρη και επιστημονικά άρτια ενημέρωση των μαθητών μας αναφορικά με τις απαιτήσεις του νέου εξεταστικού συστήματος, τα νέα επιστημονικά πεδία και τις ανώτερες και ανώτατες σχολές που αντιστοιχούν σε κάθε πεδίο, τα επαγγελματικά δικαιώματα που εξασφαλίζουν τα πτυχία των Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της χώρας μας αλλά και τη σύνδεση των πτυχίων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας.

Έχοντας, λοιπόν, βαθύτατη επίγνωση της υποχρέωσής μας να σταθούμε αρωγοί τόσο στην επαρκή ενημέρωση όσο και στην προετοιμασία των μαθητών μας για τις απαιτήσεις του νέου λυκείου και των εισαγωγικών στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση εξετάσεων, σας προσκαλούμε στις ημερίδες που διοργανώνουμε με την επιστημονική συνδρομή της εταιρείας Orientum Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας.

Τα εκπαιδευτήρια μας διοργανώνουν τις μεγαλύτερες ημερίδες επαγγελματικού προσανατολισμού που κάθε έτος συμμετέχουν περισσότεροι από 1500 μαθητές .

Επίσης παρέχουν δωρεάν περισσότερα από 800 test/έτος επαγγελματικού προσανατολισμού Horizon σε μαθητές γυμνασίου λυκείου.

Λόγω των γεγονότων στον τομέα της υγείας η φετινή ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά ( 27 Μαρτίου και ώρα 17:30) και θα μεταδοθεί LIVE από το κανάλι μας στο Youtube

https://youtube.com/channel/UCz12xop0KMieocwEmLpeTzg

και τις σελίδες των εκπαιδευτηρίων μας στα social media .

Εισηγητές : Σπύρος Μιχαλούλης Θοδωρής Θεοτόκης
Σχολιασμός : Γιώργος Τερζάκης

Επικοινωνήστε με τα εκπαιδευτήρια μας για περισσότερες λεπτομέρειες

Εκπαιδευτήρια Εν-τάξη στην Κοζάνη
Σαρανταπόρου 12 Κοζάνη
Τηλέφωνο : 2461026333
Email : kozani@en-taksi.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.