Ευρωλίγκα: Σε μια κλωστή η οκτάδα



Τέσσερις στροφές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκα, η μάχη κορυφώνεται για την πρόκριση στα Playoff και το BetMarket σας παρουσιάζει όλα τα δεδομένα.

Η πιο δύσκολη και περίεργη χρονιά στο ευρωπαϊκό στερέωμα, με την απουσία του κόσμου και την κορύφωση της πανδημίας φτάνει στην κορύφωση της. Βαθμολογικά, αρκετές ομάδες έχουν μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση, ωστόσο εμείς θα ασχοληθούμε με το πιο ρεαλιστικό σενάριο. Σαν παραθυράκι, θα αναλύσουμε και τον Ολυμπιακό, μιας και υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον.

Σε αυτό το σημείο, θα παραθέσουμε την βαθμολογία για να έχετε μία εικόνα του τι συμβαίνει.

Στο πρώτο τετράγωνο φαίνονται οι νίκες, ενώ στο δεύτερο οι ήττες. ΤΣΣΚΑ και Ζενίτ έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο, εκείνο με τον Παναθηναϊκό στην Ρωσία.

Ακολουθεί η βαθμολογία:

Με βάση τη βαθμολογία

  • H Mπαρσελόνα έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και κατά πάσα πιθανότητα την 1η θέση.
  • ΤΣΣΚΑ, Ανατολού, Μιλάνο, Μπάγερν και Φενέρ δύσκολα θα κινδυνέψουν και ουσιαστικά αναζητούν το καλύτερο πλασάρισμα.
  • Για τις τελευταίες θέσεις στην οκτάδα μάχονται η Ζενίτ,η Ρεάλ, η Μπασκόνια, η Βαλένθια, αλλά και η Ζαλγκίρις που έχει ένα ευνοϊκό πρόγραμμα και μπορεί να τρέξει το σερί.
  • Από τη 13η Βιλερμπάν και κάτω έχουμε ομάδες που είναι ουσιαστικά αδιάφορες βαθμολογικά
Ζενίτ: Σε πλεονεκτική θέση

Η Ζενίτ είναι από τις ομάδες που «χρωστούν» ένα παιχνίδι. Αυτό με τον Παναθηναϊκό στην Ρωσία. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και μετρά συνεχόμενες ήττες. Περνάει ένα ντεφορμάρισμα θα μπορούσαμε να πούμε. Το πρόγραμμα από εδώ και πέρα είναι αρκετά ευνοϊκό, αφού η Ζενίτ δεν θα φύγει από την Ρωσία. Με βάση αυτά που έχουμε δει, θεωρώ πως η ομάδα του Πασκουάλ μπορεί να κάνει 3 νίκες από τα 5 παιχνίδια. 

Άρα, θα φτάσει στις 19. Θέτουμε αυτή την βάση εξ’ αρχής, για να ξετυλίξουμε το κουβάρι.

To πρόγραμμα της Ζενίτ μέχρι το τέλος

Χίμκι – Ζενίτ

Ζενίτ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ζενίτ – Βιλερμπάν

Ζενίτ – Μακάμπι

Ζενίτ – Παναθηναϊκός

Ισοβαθμίες: Η Ζενίτ έχει την ισοβαθμία με την Μπασκόνια και την Ζαλγκίρις και δεν έχει τις Ρεάλ Μαδρίτης, Βαλένθια και Ολυμπιακό.

Ρεάλ Μαδρίτης: Έχει το όνομα, αλλά και δύσκολο πρόγραμμα

Το μεγαλύτερο όνομα από αυτές που παλεύουν για την οκτάδα. Στην Ρεάλ Μαδρίτης, τα πράγματα είναι απλά. Αν κερδίσει τον Ολυμπιακό, τον «πετάει» απ’ έξω. Και με βάση το πρόγραμμα, το παιχνίδι των Μαδριλένων με τους «Ερυθρόλευκους» είναι αυτό που έχει σημαδέψει ο Πάμπλο Λάσο. Κατά τα άλλα, το πρόγραμμα είναι αρκετά δύσκολο. Βατά είναι δύο ματς, με Βιλερμπάν και Ολυμπιακό. Αν η η Ρεάλ τα κερδίσει θα φτάσει στις 19 νίκες. Και θα προκριθεί. Ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό δύσκολα θα υπάρξει, έως και απίθανα.

Το πρόγραμμα της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το τέλος

Βιλερμπάν – Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης – Εφές

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός

Φενέρμπαχτσε – Ρεάλ

Ισοβαθμίες: Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στην ισοβαθμία την Ζενίτ, έχει την Ζαλγκίρις, δεν έχει την Βαλένθια και την Μπασκόνια.

Μπασκόνια: Προσπαθεί για την υπέρβαση, αλλά…

Η Μπασκόνια μετρά 7 νίκες στα τελευταία 8 παιχνίδια και «τρέχει» να προλάβει. Αυτή την στιγμή έχει 16 νίκες και 14 ήττες. Θεωρητικά μπορεί να πάρει και τα τέσσερα ματς που απομένουν, καθώς το πρόγραμμα δεν είναι απαγορευτικό για τέτοιες βλέψεις. Πιο ρεαλιστικά η Μπασκόνια δείχνει ικανή για 2 με 3 νίκες. Και εκεί είναι το σημείο κλειδί, αφού η 3η νίκη, αν έρθει, λογικά θα δώσει και πρόκριση. Υπαρκτό το σενάριο να παιχτούν όλα την τελευταία αγωνιστική στον Ισπανικό εμφύλιο με τη Βαλένθια, την οποία είχε κερδίσει με έναν πόντο εντός έδρας.

Το πρόγραμμα της Μπασκόνια μέχρι το τέλος

Μπασκόνια – Μιλάνο

Παναθηναϊκός – Μπασκόνια

Μπασκόνια – Εφές

Βαλένθια – Μπασκόνια

Ισοβαθμίες: Η Μπασκόνια έχει την ισοβαθμία με Ρεάλ, αν κερδίσει θα έχει και με τη Βαλένθια. Δεν έχει με την Ζενίτ και δεν έχει και με την Ζαλγκίρις.

Βαλένθια: Παλεύουν οι «νυχτερίδες»

Στο 16-14 βρίσκεται η Βαλένθια, η οποία έχει και εκείνη με την σειρά της την ευκαιρία να τρέξει ένα σερί για την πρόκριση. Με βάση το πρόγραμμα της, μπορεί να κάνει το 4/4, με τρία ματς να είναι εντός έδρας. Αν το κάνει φυσικά και θα προκριθεί. Οπως είπαμε πιο πάνω, υπαρκτό το σενάριο να παιχτούν όλα στο φινάλε με τη Μπασκόνια. Αν την κερδίσει, με δεδομένα και τα καλά πλασαρίσματα στις ισοβαθμίες, είναι πολύ κοντά στην πρόκριση. Κατά τα άλλα, υπάρχουν τα δύο κομβικά με Ολυμπιακό και Μπασκόνια, ενώ φιλοξενεί την Μπάγερν που ουσιαστικά έχει προκριθεί.

Το πρόγραμμα της Βαλένθια μέχρι το τέλος

Βαλένθια – Μπάγερν

Βαλένθια – Ολυμπιακός

Άλμπα Βερολίνου – Βαλένθια

Βαλένθια – Μπασκόνια

Ισοβαθμίες: Υπάρχει και το σενάριο τριπλής ισοβαθμίας στις 20 νίκες (Ζενίτ, Ρεάλ και Βαλένθια). Σε αυτό, προκρίνονται οι ισπανικές, με βάση αυτά που έχουμε υπολογίσει. Βέβαια, αν φτάσουν στις 20 νίκες μπορεί να προκύψουν πολλές ισοβαθμίες με ομάδες που είναι πολύ πολύ πιο πάνω. Οπότε ας μην το μπλέξουμε.

Ζαλγκίρις Κάουνας: Μπορεί τέσσερις νίκες, αν ηττηθεί… χάθηκε

Μαξ τις 19 νίκες μπορεί να φτάσει η Ζαλγκίρις. Αν κάνει έστω μία ήττα, δεν θα έχει ελπίδα πρόκρισης. Το πρόγραμμά της, της επιτρέπει να ελπίζει.

Το πρόγραμμα της Ζαλγκίρις μέχρι τέλος

Ζαλγκίρις – Μακάμπι

Ζαλγκίρις – Άλμπα

Μπάγερν – Ζαλγκίρις

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός

Ισοβαθμίες: Σε τριπλές ισοβαθμίες δεν υπερτερεί. Οπότε θεωρώ ότι οι Λιθουανοί έχουν ελάχιστες ελπίδες.

Ολυμπιακός: Μόνο μαθηματικές ελπίδες

Λιγότερο από 1% δίνω στον Ολυμπιακό. Μαξ οι «Ερυθρόλευκοι» μπορούν να φτάσουν τις 18 νίκες και με βάση τα πράγματα που έχουμε αναλύσει παραπάνω δεν τους αρκούν. Θέλει εκείνος το απόλυτο και να κάνουν και αρκετές ήττες Ρεάλ, Βαλένθια, Ζενίτ και Μπασκόνια. Απίθανα πράγματα.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μέχρι τέλος

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε

Βαλένθια – Ολυμπιακός

Ρεάλ – Ολυμπιακός

Ολυμπιακός -Χίμκι

***Σύνοψη***

Το συμπέρασμα μας, είναι ότι τρεις ισπανικές, Ρεάλ – Βαλένθια και Μπασκόνια παλεύουν για μία θέση. Με βάση το πρόγραμμα, θεωρώ ότι η μπάλα θα παιχτεί ανάμεσα στις πρώτες δύο. Οι «νυχτερίδες» μπορούν να κάνουν την έκπληξη, χωρίς να υποτιμάμε την ποιότητα και την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αξίζει την προσοχή μας

Πρόκριση Βαλένθια 3,00 στο Pamestoixima.gr

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.