Τι να ταΐσετε τον σκύλο και την γάτα σας – 3+1 προτάσεις από ξηρά και υγρή τροφή



Η σίτιση του σκύλου και της γάτας είναι ένα ζήτημα διφορούμενο για τους ιδιοκτήτες. Αρκετοί πιστεύουν ότι μπορούν να δίνουν στο κατοικίδιό τους την μαγειρεμένη τροφή της ημέρας, αλλά έτσι ο σκύλος μαθαίνει αφενός σε λάθος συνήθειες, αφετέρου δεν λαμβάνει όλα τα απαραίτητα συστατικά για την ανάπτυξή του.

Μία ποιοτική ξηρά τροφή για σκύλους περιλαμβάνει όλα τα σημαντικά ιχνοστοιχεία και βιταμίνες για τη θρέψη του σκύλου σας. Το ίδιο ισχύει για την υγρή τροφή, η οποία πολλές φορές συνδυάζεται με την ξηρά τροφή για να την κάνει πιο ελκυστική και να μπορέσει ο σκύλος να την καταναλώσει πιο ευχάριστα.

Το Petshop88 σας προτείνει μερικές από τις επικρατέστερες στις πωλήσεις, τροφές σκύλων και γάτας. Ποιες είναι;

Ξηρά τροφή για σκύλους Acana

Η ξηρά τροφή για σκύλους ACANA ADULT LARGE BREED είναι μία από τις πιο ποιοτικές επιλογές τροφών για σκύλους. Η τροφή που σας προτείνουμε είναι κατάλληλη για μεγαλόσωμους σκύλους, περιλαμβάνει πολλές ζωικές πρωτεΐνες, ενώ οι υδατάνθρακές της είναι περιορισμένοι. Περιλαμβάνει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής, ενώ ετοιμάζεται σε μία από τις βραβευμένες κουζίνες του Καναδά!

Υγρή τροφή για σκύλους ANIMONDA

Η κονσέρβα σκύλου που μπορείτε να βρείτε εδώ της Αnimonda κατασκευάζεται αποκλειστικά με βάση το κρέας και περιέχει έναν ειδικό συνδυασμό αντιοξειδωτικών. Ένα ισορροπημένο και μυρωδάτο γεύμα για τον σκύλο σας!

Ξηρά τροφή για γάτες Hill’s

Η ξηρά τροφή για γάτες ανήκει στο καθημερινό διαιτολόγιο του αγαπημένου μας κατοικίδιου. Οι τροφές Hill’s είναι από τις πιο ποιοτικές συνθέσεις, ελεγμένες από επιστήμονες και πολύ γευστικές για την γάτα σας. Με λίγα λόγια ένα 100% εγγυημένο προϊόν που προτείνεται από κτηνιάτρους. Έχει υπέροχη γεύση και τα συστατικά της είναι πολύ εύπεπτα. Η τροφή που θα βρείτε εδώ έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και διατηρεί ένα υγιές ουροποιητικό.

Υγρή τροφή για γάτες Pro Plan

H Pro Plan γαλοπούλα σε σάλτσα είναι μία πολύ ιδιαίτερη τροφή που στοχεύει στην μακροχρόνια υγεία του ζώου σας. Επίσης είναι κατάλληλη επιλογή για την περίπτωση που στειρώσετε τη γάτα σας και επιθυμείτε μία ολιστική τροφή για λίγο καιρό μέχρι την πλήρη ανάρρωση.

Αγόρασε online την τροφή του αγαπημένου σου κατοικίδιου από το Petshop88!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.