Τέντες και πέργκολες: 2+1 σχέδια για το σπίτι και το εξοχικό σας



Τα συστήματα σκίασης είναι πολύ σημαντικά για τη λειτουργικότητα του σπιτιού σας. Ανάλογα με τις ανάγκες σας και το στυλ του σπιτιού σας μπορείτε να προμηθευτείτε πέργκολες ή τέντες, με σχέδια και πολλά πλεονεκτήματα.

Η εταιρεία Gournopanos εδώ και χρόνια σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σκίασης για κάθε οικιακό και επαγγελματικό χώρο, στην πόλη, το νησί, το χωριό.

Σας προτείνουμε:

Βιοκλιματικές πέργκολες αλουμινίου

Το βιοκλιματικό σύστημα για πέργκολες, χρησιμοποιεί τους φυσικούς πόρους για να παρέχει σκίαση και να ελέγχει το μικροκλίμα της περιοχής κάτω από την πέργκολα. Μειώνεται η εισροή θερμότητας και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κάθεστε κάτω από την πέργκολα χωρίς να ζεσταίνεστε. Παράλληλα παρέχεται φυσικός αερισμός. Μπορεί να ενσωματωθεί πάνω της σύστημα LED και η περιμετρική υδρορροή βοηθάει να φεύγει το βρόχινο νερό. Ο προσανατολισμός μπορεί να γίνει με μοτέρ.

Περγκοτέντα με καμπύλη

Μία μοντέρνα και σύγχρονη εκδοχή τέντας και πέργκολας μαζί που εξασφαλίζει κορυφαίο design και στιβαρότητα απέναντι στις καιρικές συνθήκες. Κατάλληλη για κήπο και ειδικά για το εξοχικό σας. Μπορεί να ενσωματωθεί και φωτισμός LED και στέγαστρο ποιοτικό και σταθερό.

Τέντα με βραχίονες

Κλασικός αλλά ταυτόχρονα κομψός σχεδιασμός που μπορεί να στηθεί στον κήπο, την βεράντα και την αυλή της. Μπορείτε να επιλέξετε χρωματικούς συνδυασμούς σε ξεχωριστό τόνο. Μπορείτε να βρείτε το σχέδιο που σας αρέσει σε πολλές διαθέσιμες διαστάσεις. Αγόρασε τώρα από τις Τέντες Γουρνοπάνος και χάρισε στον εαυτό σου, αυτό που σου αξίζει!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.