Κάτοικοι Καραγιαννίων Κοζάνης: «Η ανάπτυξη στην κοινότητα Καλαμιάς μας ξεπερνά όλους! «Όποιος προλάβει» το αναπτυξιακό σχέδιο για την ευρύτερη περιοχή»



Οριστε τα αποκαλυπτηρια. Καπoιοι {κυριοι} που δεν εχουν προσφερει ποτε στην Καλαμια και δεν ξερουν που πεφτει η Καλαμια ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ η μελετη και το κειμενο εχουν την συμφωνη γννωμη των κατοικων της Καλαμιας.

Από τον γεωπληροφοριακό χάρτη της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) προκύπτει με μια ματιά ότι το αναπτυξιακό σχέδιο και για την ευρύτερη περιοχή Καραγιαννίων, είναι……. όποιος προλάβει!!!Η επόμενη μέρα θα θυμίζει STARTREK. Η απόλυτη απομυθοποίηση του πράσινου αφηγήματος Δεν αρκούν οι καλές προθέσεις…. Πρέπει να σε δικαιώνει η πραγματικότητα.

(γεωπληροφοριακός χάρτης ευρύτερης περιοχής Καραγιαννίων)

Την έλλειψη σεβασμού στον τόπο μας φανερώνει η αναίδεια των αιτημάτων για τεράστια πλωτά φωτοβολταϊκά στην λίμνη Πολυφύτου, που θα την εξαφάνιζαν. Ευτυχώς δεν αδειοδοτήθηκαν!!!

Στο παράδειγμα της κοινότητας Καλαμιάς….. η ‘’ανάπτυξη’’ μας ξεπερνά όλους!!!

(Γεωπληροφοριακός χάρτης περιοχής Καλαμιάς)

Από τον χάρτη διαπιστώνει κανείς ότι: Δεν έφεραν θάλασσα στην Καλαμιά! Δύο (2) φωτοβολταϊκά πάρκα φέρανε…… συνολικά 620 στρεμμάτων.Όμως είναι τόσο άρχοντες …… που μας κάνουν τη χάρη και δεν γκρεμίζουν τα σπίτια μας! …… μόνο τα ακουμπάνε!Ακριβώς από πάνω, θα έχουμε και ανεμογεννήτριες ……τίποτα σπουδαίο ………περίπου 180 μ. ανάπτυγμα πτερυγίων!Ποιος άραγε αδειοδοτεί αυτά τα εκτρώματα δίπλα από τα σπίτια μας?Ποιος απαξιώνει τις περιουσίες μας?Ποιος πλουτίζει σε βάρος μας?Ποιος μας ρίχνει στα σκυλιά και παίζει μετην υπομονή μας?Η Δημοτική Αρχή νοιάζεται?

Η Περιφέρεια μας έχει να πει κάτι;

Οι βουλευτές μας;

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κάτοικοι Καραγιαννίων Κοζάνης: «Η ανάπτυξη στην κοινότητα Καλαμιάς μας ξεπερνά όλους! «Όποιος προλάβει» το αναπτυξιακό σχέδιο για την ευρύτερη περιοχή»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.