Συλλυπητήρια για το θάνατο του τ. Προέδρου του Επιμελητηρίου Καστοριάς και τ. Μέλος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς Γ. Νασιόπουλου



Η Διοίκηση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του τ. Προέδρου του Επιμελητηρίου Καστοριάς και τ. Μέλος της Διοίκησης του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, Νασιόπουλου Γεώργιου, ο οποίος είχε έντονη παρουσία και δράση κατά τη διάρκεια της θητείας του στους φορείς που υπηρέτησε.

Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του για να αντιμετωπίσει τη μεγάλη αυτή απώλεια.

Εκ της Διοικήσεως


Έφυγε από την ζωή ο Γιώργος Νασιόπουλος στα 90 του χρόνια.Ένας άνθρωπος δημιουργικός,έντιμος και με πηγαία αίσθηση του χιούμορ.Υπηρέτησε τον επαγγελματικό του κλάδο την γουνοποιία με πάθος και αγωνιστικότητα ,γιαυτό και οι συνάδελφοι του τον εμπιστεύονταν εκλέγοντάς τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου για πολλά χρόνια.Χρημάτισε Αντινομάρχης επί Νομάρχη Γ.Καπαχτσή και Αντιδήμαρχος επί Δημάρχου Α.Οικονομίδη.Με τιμούσαι με την φιλία του και οι συμβουλές του μου ήσαν χρήσιμες.Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο,τα αδέλφια και τα ανίψια του.

Ζήσης Τζηκαλάγιας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.